U19 tilbage på sejrskurs

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 7. maj 2018, kl. 23:41

Efter tre nederlag på stribe kunne AGF's U19-hold igen sætte tre point ind på kontoen, da hjemmekampen mod Esbjerg lørdag eftermiddag fortjent blev vundet 2-0.

Cheftræner Mike Tullberg havde valgt at lægge ud i en treback-kæde i defensiven, og ændringen havde en god effekt både defensivt og offensivt. Der blev ikke givet mange muligheder væk, og den plads som formationsændringen skabte, blev udnyttet i offensiven.

Allerede efter ti minutter kunne U19 have ført med et par mål, men både Alexander Ammitzbøll og Martinus Mandal fik ikke omsat store chancer til et føringsmål. Sidstnævnte tog dog revanche efter 35 minutter, hvor han sørgede for føringsmålet på en flot assist af Daniel Thøgersen.

I anden halvleg kom Esbjerg bedre med, men i deres bedste periode udbyggede Jakob Kiilerich efter en dødbold føringen og lukkede dermed kampen.

- Op til kampen havde vi stor fokus på vores tremands-forsvar. I de foregående kampe havde vi lukket mange mål ind. Derfor valgte vi at stille op på en anden måde og lagde stor vægt på, at vi skulle sætte en ære i at forsvare. Det lykkedes vi godt med. Vi snakkede også om, at vi ville få relativt meget plads på siderne, og vi lykkedes sindssygt godt med vores offensive positioneringer i første halvleg, og med lidt god vilje skulle vi have ført med to-tre mål ved pausen. I anden halvleg var der tyve minutter, hvor vi blev presset lidt, men vi forsvarede os godt, og det var vigtigt at gå fra banen uden at lukke mål ind, siger cheftræner Mike Tullberg.

U19 møder på lørdag Lyngby på udebane.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - Esbjerg 2-0 (1-0)
1-0: Martinus Mandal (32')
2-0: Jakob Kiilerich (73')

AGF:
Kasper T. Kristensen - Sebastian Hausner (74: Christian Bech), Jakob Kiilerich, Daniel Thøgersen - Kasper Lunding (80: Noah Iversen), Søren Gustav Bugge Jepsen (54: Quoc Mih Truong), Benjamin Hvidt, Albert Grønbæk Erlykke - Jakob Trenskow - Alexander Ammitzbøll, Martinus Mandal

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet