Varmt reserve-nederlag i Randers

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 7. maj 2018, kl. 18:47

En varm kamp i Randers afsluttede forårets reserveliga

Reserveholdet var i dag en tur til Randers i forårets sidste kamp i Reserveligaen. Kampen blev spillet på Randers' anlæg ved siden af Bionutria Park under den varme sol, hvilket kampen bar præg af. Således var der indlagt flere drikkepauser undervejs. 

Kampen bød på flere navne fra Alka Superliga-truppen. Herunder Alexander Juel Andersen, der fik endnu flere minutter i benene efter sit nylige comeback oven på en længerevarende skade. Også nogle af de spillere, som ikke kom i kamp i gårsdagens kamp mod OB, var med i Randers. Herunder Adama Guira, Magnus Kaastrup og Jesper Juelsgård.

Også Randers stillede med flere kendte navne som Mads Agesen, Johnny Thomsen og Jonas Bager, der kunne se deres hold komme foran efter 26 minutter, da Marcus Mølvadgaard bragte hjemmeholdet foran. Kort efter var det Andreas Bruhn, der kunne score til 2-0.

- Det var en meget lige kamp indtil det tyvende minut, hvor der var den første af flere drikkepauser af hensyn til varmen. Og paradoksalt var det som om, at vi derefter mistede energi og fokus, og Randers kunne score to hurtige mål, fordi vi var passive og usammenhængende, fortæller A+træner Allan K. Jepsen, der er en del af trænerstaben ved reserveligakampe. 

Bedre efter pausen
Hvor den korte drikkepause altså slog AGF ud af rytmen, så bekom den rigtige pause os bedre. For i anden halvleg dominerede vi spillet i jagten på en reducering, der kom efter en time, hvor André Riel kunne score for AGF.

Men trods et heftigt forsøg på at jagte udligningen i kampens slutning lykkes det ikke at score flere mål. Heller ikke hjemmeholdet kom yderligere på tavlen og derfor sluttede forårets sidste reservekamp altså 2-1 til Randers FC.

- I anden halvleg har vi lange perioder, hvor vi dominerer og vi har optræk til flere mål end det ene. Men samlet set var det ikke en ufortjent sejr til Randers. De fik os ud og løbe i varmen i første halvleg og det kom vi aldrig helt tilbage fra. Men vi kan godt være tilfredse med udtrykket og indsatsen i anden halvleg, siger Allan K. Jepsen fra en varm eftermiddag i Randers. 

Kampfakta -  Reserveligaen
Randers FC - AGF 2-1 (2-0)

1-0: Marcus Mølvadgaard 26'
2-0: Andreas Bruhn 29'
2-1: André Riel 60'

AGF: Kasper T. Kristensen, Alexander Juel, Sebastian Hausner (Christian Bech 36'), Jesper Juelsgård, Mikkel Rask, Nimo Gribenco (Martinus Mandal 78'), Magnus Kaastrup (Jakob Trenskow 62'), Adama Guira, Björn Daniel Sverrisson, André Riel, Benjamin Hvidt (Mads Mikkelsen 45')

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet