- Vi skal have hele Ceres Park med

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 5. maj 2018, kl. 8:59

Cheftræner David Nielsen håber, at se mange i Ceres Park til den første af to vigtige Europa Playoff kampe mod OB.

For næsten præcist et år siden stod AGF overfor nogen vigtige kampe i slutningen af sæsonen, hvor de fleste nok husker de dramatiske kampe mod Viborg FF i nedrykningsspillet. Mere end 17.000 overværede sejren i den sidste kamp, der betød endnu en sæson i Alka Superliga. 

På søndag kl. 12 bliver det lidt anderledes, når OB kommer på besøg i Ceres Park. Nu gælder det om at opnå noget - om at vinde i den første etape i jagten på Europa. Så holdet håber på stor opbakning fra lægterne.

- Kampen føles måske lidt anderledes end, når man spiller om nedrykning. Men alle skal forstå, hvor vigtig en kamp det her. For nu kæmper vi for at opnå noget, og det kræver, at vi får hele Ceres Park med - der er ingenting, der er bedre end et tændt Ceres Park, siger David Nielsen, der spår to tætte kampe mellem to af dansk fodbolds traditionsrige klubber.

- Vi kom hurtigt væk fra alt det ubehagelige og forhåbentligvis, så er vi også kommet et skridt videre end det. Vi ved godt, at vi stadig har meget at arbejde med, men nu skal vi spille de her to kampe mod OB og det er fantastisk. Det er to store klubber, der skal mødes i det man kan kalde en kvartfinale. Det skal vi gå ud til med optimisme og glæde, og vi håber, at se mange i Ceres Park på søndag, så vi sammen kan skabe os selv et godt udgangspunkt inden returkampen, siger David Nielsen. 

Kampen på søndag starter kl. 12, mens AL Bank Fanzonen åbner 10.30 med alskens underholdning for små og store - og husk, at børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park, så tag endelig hele familien med til fodbold i morgen. 

Læs mere om dagen her.

DMI spår smukt sommervejr med sol og 20 grader. Så alt er lagt til rette for en stor fodboldoplevelse på søndag. Find din billet til søndag her

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet