Gevinst med sne på i reserve-premiere

Af: SHC - 5. marts 2018, kl. 17:32

André Riel og Kasper Junker scorede, da AGF her til eftermiddag vandt forårspremieren på Reserveligaen mod Randers FC.

AGF tog mandag eftermiddag hul på forårssæsonen i Reserveligaen, da lokalrivalerne fra Randers FC var forbi på Fredensvang. Det var dog småt med forårsfornemmelser på den sneklædte kunstgræsbane, hvor kampen stod. Men med en ryddet bane, en gul bold og 22 mand blev der spillet fodbold i mandagens snevejr. Og det var hjemmeholdet, der kom bedst ud af de kolde anstrengelser med en 2-0-sejr over et Randers-hold, der havde medbragt en række af holdets Alka Superliga-spillere, samt en god gruppe unge spillere. 

Samme kombination bestod AGF's hold af, hvor Björn Daniél Sverrisson var anfører og Mikkel Rask, André Riel og Kasper Junker også var at finde - sammen med en række af de talentfulde unge spillere, der fra tid til anden også er at finde på Alka Superliga-holdet. 

Det var André Riel og fødselsdagsbarnet Kasper Junker, der stod bag de århusianske mål. Til glæde for assistenttræner Rubén Sellés, der står i spidsen for reserveholdet. 

- Det var dejligt at se, hvordan de rutinerede kræfter tog ansvar i kampen og hjælp de unge, ligesom det også var skønt at se både Riel og Junker komme på tavlen - det er vigtigt, at de viser sig frem i alle kampe. De unge gjorde også en god figur og viste sig godt frem. Det er en god lektion i deres uddannelse, når de møder hold med dygtige og rutinerede superliga-spillere som i dag - det er den slags udfordringer, de har brug for. Så det var dejligt at se, at de gjorde det så godt i dag, at vi kunne tage sejren, sagde Rubén Sellés. 

AGF er i foråret i pulje med Hobro, Viborg og Randers. Den næste udfordring for reserveholdet er næste mandag den 12 marts, hvor turen går til Viborg. 

Kampfakta - Reserveligaen
AGF - Randers FC 2-0 (1-0)
1-0: Kasper Juker (26')
2-0: André Riel (50')

AGF:
Kasper Thiesson Kristensen - Mads Mikkelsen (55: Martinus Mandal), Sebastian Hausner, Mikkel Rask (46: Jakob Kiilerich), Daniel Thøgersen (55: Quoc Mih Truong) - Nimo Gribenco, Benjamin Hvidt (55: Søren Gustav Bugge Jepsen), Björn Daniél Sverrisson, Magnus Kaastrup - Kasper Junker (46: Kasper Lunding), André Riel

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet