Husk dit kampprogram på søndag

Af: SHC/BJ Foto: Ole Nielsen - 16. marts 2018, kl. 13:40

Husk at få fat i dit kampprogram til søndagens kamp mod AaB.

I kampprogrammet til søndagens jyske klassiker er der som sædvanligt masser af god læsestof. 

Du kan blandt andet møde midtbane-maskinen Mustafa Amini, der i de seneste kampe har vist sin store værdi på den centrale midtbane.

Efter han tilbagelagde 12 kilometer i den seneste kamp mod OB, hvor han også blev Man of the Match, glæder Amini sig nu til søndag, hvor der også skal arbejdes igennem mod AaB i den sidste kamp i grundspillet i Alka Superliga inden slutspillet venter lige om hjørnet.

- Vores mål er at havne på en af de to øverste pladser i vores gruppe og dermed sikre overlevelse. Og forhåbentlig kan vi gøre det så godt, at vi kan spille med om den europæiske plads. Så vores gruppespil starter faktisk allerede mod AaB i en meget vigtig kamp, hvor vi skal ha' os endnu en sejr, siger Amini i kampprogrammet. 

Skærmbillede 2018-03-16 Kl . 11.41.55

Udover Mustafa Amini kan du i søndagens program også møde Rubén Sellés og Jens Stage, der fortæller om arbejdet med standardsituationer, samt årets idrætsleder i Aarhus Erik Nielsen og meget mere godt læsestof i Alka Superligaens bedste kampprogram.

Du finder dit kampprogram til kun en 10'er hos vores sælgere rundt omkring Ceres Park. Er man AGF+ medlem er programmet gratis og kan hentes i AGF+ boden. 

Kampen mod AaB starter søndag den 18. marts kl. 17. Billetter kan købes her. Husk at AL Bank Fanzonen åbner kl. 15.30.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet