Ny målmandstræner til talenterne

Af: BJ - 2. marts 2018, kl. 8:01

Søren Holm Nielsen overtager ansvaret for udviklingen af AGF's bedste ungdomsmålmand i U10-U19.

Med Kresten Vedstesens skifte til Hobro har AGF været på udkig efter en ny målmandstræner til talentafdelingen, og en fuldgod erstatning er nu fundet. Den 1. april starter 27-årige Søren Holm Nielsen på fuld tid som målmandstræner, men han er dog allerede så småt tyvstartet i sit nye job og var torsdag således for første gang på træningsbanen på Fredensvang.

Ifølge talentchef Allan Frederiksen har Søren Holm Nielsen den helt rette profil til at udvikle klubbens bedste ungdomsmålmand.

- Søren har med sine menneskelige og faglige kompetencer overbevist os om, at han er den helt rette til at videreføre det målrettede arbejde med at skabe de fremmeste keepere i Danmark. Søren er ambitiøs og krævende, og han er klar til at udfordre og lægge nye lag på vores dygtige målmænd, siger Allan Frederiksen.

Søren Holm Nielsen har blandt andet erfaring som målmands- og assistenttræner i VSK, 3F-Ligaen (tidligere Skovbakken), og han har desuden været ansvarlig for målmandstræningen i VSK's ungdom. Han har en kandidatgrad i idræt, og har senest arbejdet som lærer. Nu ser han frem til at kaste sig over målmandstrænergerningen på fuld tid i AGF.

- Det er en spændende udfordring, og jeg er meget stolt og beæret over, at jeg er kommet i betragtning til dette job. Jeg har ikke helt den samme erfaring som Kresten, men glæder mig til at videreføre det gode arbejde, han har lavet. Jeg elsker at træne fodbold og at arbejde med unge mennersker, som er enormt talentfulde og dedikerede. Det brænder jeg for, og jeg er glad for, at jeg nu får denne mulighed i AGF, siger Søren Holm Nielsen, der ser et stort potentiale i AGF's ungdomsmålmand

- Det er en talentfuld flok, og der er blevet skabt en rigtig god fødekæde hele vejen ned. Der har været god struktur og styring på træningen gennem flere år, og det handler for mig om at fortsætte dette arbejde og hjælpe målmændene til at finde de ekstra procenter. Jeg kan mærke, at jeg kommer til at arbejde med nogle af de dygtigste målmænd i Danmark i de forskellige årgange, og det tiltaler mig meget, siger Søren Holm Nielsen, der har DBU's M2-uddannelse og snart påbegynder den såkaldte Goalkeeper Advance-uddannelse.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet