Reserveholdet tabte i overtiden

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 12. marts 2018, kl. 21:19

Reserveholdet indkasserede mandag eftermiddag et 1-2-nederlag på udebane til Viborg. Hjemmeholdets sejrsmål faldt i overtiden.

Første halvleg var ikke den store fodboldmæssige åbenbaring set med AGF-briller. Der kom aldrig for alvor snit over hverken presspillet eller de offensive aktioner, og derfor blev det en lidt tam affære.

Efter pausen blev spillet gradvist bedre. Godt nok tog Viborg føringen efter få minutter, men AGF-spillerne fik generelt bedre greb om spillet. Derfor var det også ganske fortjent, at U17-spiller Gustav Mogensen med tyve minutter igen kunne bringe balance i regnskabet. Et godt genpres af Kasper Lunding førte til en bolderorbring og en afslutningsmulighed til Magnus Kaastrup, som dog måtte se stolpen stå i vejen, men returbolden kunne Gustav Mogensen sende over stregen.

Få minutter senere fik Björn Daniél Sverrisson sin anden advarsel, og med en mand i overtal tog hjemmeholdet atter teten. Det gav bonus, da et hjørnesparksindlæg i de døende sekunder blev omsat til et viborgensisk sejrsmål.

- Vores første halvleg var ikke særlig god. Vi kommer ikke rigtigt i pres defensivt og får ikke fundet vores positioneringer offensivt. I pausen får vi korrigeret nogle ting, og det bliver en smule bedre i anden halvleg. Vi presser på, og da vi foretager tre indskiftninger, får vi for alvor overhånden. Vi får også udlignet, men så bliver Björn vist ud, og det ændrer kampbilledet. Og i overtiden får de desværre scoret efter hjørnespark, lyder sammenfatningen fra U19-cheftræner Mike Tullberg.

Næste opgave for reserveholdet er mod Hobro den 21. marts på udebane.

Kampfakta - Reserveligaen
Viborg - AGF 2-1 (0-0)
1-0: Casper Gandrup (49')
1-1: Gustav Mogensen (71')
2-1: Oliver Haurits (90')

AGF:
Daniel Gadegaard Andersen - Daniel Thøgersen, Sebastian Hausner, Mikkel Rask (60: Benjamin Hvidt), Jacob Kiilerich - Bror Blume (60: Kasper Lunding), Björn Daniél Sverrisson, Adama Guira - Martin Spelmann, Kasper Junker (60: Gustav Mogensen), Magnus Kaastrup

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet