Stemningsafsnit flytter på søndag

Af: SHC/FS - 14. marts 2018, kl. 13:58

Til kampen mod AaB på søndag tester tilhængerne et nyt afsnit af for sidste gang.

Når spillerne på søndag løber på banen til den sidste kamp i grundspillet i Alka Superligaen, bliver det med en forandring på lægterne.

For stemningsafsnittet i Ceres Park - altså der, hvor de mest livlige fans bakker holdet op fra - flytter til kampen mod AaB igen fra Øvre C1-C3 til Øvre B1-B2.

Det tredje gang inden for et års tid, at tilhængerne flytter plads, og det er dermed sidste gang i den forsøgsrække som blev sat i gang på ønske og initiativ fra fansene selv.

For det er tilhængerne selv, der har udtrykt ønske om at flytte fra det såkaldte "Speakers Corner" og så over modsat i hjørnet af Ceres Park på Bravida Tribunen, hvor der på B1 og B2 øvre igen bliver fanafsnit på søndag.

- Det har været stort ønske fra vores fans at flytte til et nyt stemningsafsnit ud fra en vision om, at de i højere grad vil kunne bakke spillerne op fra det nye afsnit, og at stemningen kan blive endnu bedre, siger fankoordinator i AGF, Anders Elbæk Kristensen, der opfordrer til, at alle fans bakker op om flytningen til kampen mod AaB.

- Vi lytter hele tiden til vores fans og har en rigtig god dialog, og vi har nu imødekommet et stærkt ønske om at flytte afsnittet. Så håber vi, at dem, der ønsker at bakke holdet op fra det nye afsnit også forpligter sig til det stemningsskabende arbejde - det er i hvert fald opfordringen herfra, siger Anders Elbæk Kristensen. 

Måske permanent fra ny sæson
Med flytningen til det nye fanafsnit bliver det også billigere for de stemningsskabende fans at komme til fodbold. Således er det nu 20 til 40 kr. billigere at indløse en billet til det nye fanafsnit end på det tidligere på C. For eksempel kommer studerende og unge under 18 år ind på det nye afsnit for kun 60 kr.

- Sidste gang vi testede det af, var til en fredagskamp i december måned, så vi vil gerne give det et skud mere i nogle bedre rammer, hvad det nok bliver på søndag. På den måde kan vi bedre få en god test, siger Anders Elbæk Kristensen.

I forlængelse af kampen på søndag vil AGF og tilhængerne sammen evaluere det nye fanafsnit og tage en endelig beslutning om en eventuel permanent flytning, der i så fald vil gælde fra starten af den nye sæson.

Fakta om det nye fanafsnit:
Det vil ikke være muligt at gå fra B1-B2 til resten af B-tribunen og omvendt.

Sæsonkort af typen "Fankort" gælder til både C1-C3, samt det nye B1-B2.

Gratis børn U15 billetter gælder ikke til det nye afsnit.

Priser: Voksne: 100 kr. Studerende, børn U18, pensionister: 60 kr.

Der vil fortsat være familieafsnit på B3-B6

Henvendelser angående det nye afsnit kan rettes til mt@agf-as.dk eller til AGF's SLO på aek@agf-as.dk

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet