Tæt slutspil venter

Af: SHC/FS Foto: Ole Nielsen - 19. marts 2018, kl. 13:53

Hobro, Silkeborg og Helsingør. Sådan lyder de kommende udfordringer for AGF, der går styrket ind til slutspillet efter en god periode.

Efter gårsdagens sidste runde i grundspillet i Alka Superliga ligger det nu fast, at vi skal møde Hobro, Silkeborg og Helsingør i det kommende slutspil.

Det er en gruppe som cheftræner David Nielsen forudser vil give masser af dramatiske kampe og tætte opgør. 

- Så det er vigtigt, at vi er ekstrem fokuseret og tager en kamp ad gangen som vi har været dygtige til her i foråret. Der er ingen hold i den her gruppe, der kommer til at køre et andet hold over - heller ikke Helsingør. De havde FC København i tovene i sidste uge - sådan en kamp sender jo skræk og rædsel igennem os andre, siger David Nielsen, der ser gode muligheder for holdet i de kommende kampe. 

- Vi kommer ind med fire point i de to sidste kampe efter nogen solide præstationer. Vi mangler det sidste i offensiven, som vi skal arbejde med frem mod de første kampe. Her skal vi være bedre, når slutspillet starter. Her handler det først og fremmest om, at vi skal sikre os endnu en sæson i Alka Superligaen. Vi skal ikke forelske os i nogen placering, for den kommer til at ændre sig fra runde til runde. Så det handler om, at vi skal ud og tage opgaven på os og holde fokus på opgaven - vi er klar og vi glæder os, siger David Nielsen. 

Pierre Kanstrup 180318-03

Også anfører Pierre Kanstrup er optimistisk på vej ind i Alka Superligaens slutspil. 

- Vi skal kunne spille op med alle i den her gruppe - det har vi kvaliteterne til. Så det er egentlig ligegyldigt, hvem der venter os. Vi skal ud og slutte på de øverste pladser, og det ser jeg som en god mulighed. Vi har overhånden i forhold til de andre hold, som vi har klaret os godt imod i sæsonens løb. Så vi går ind i slutspillet med optimisme, siger Kanstrup. 

I morgen eftermiddag kender vi programmet for slutspillet. Det offentliggøres således tirsdag kl. 15 på AGF's medier. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet