U17 sejrede mod Randers

Af: BJ - 12. marts 2018, kl. 14:38

AGF's U17-hold hentede lørdag den tredje sejr på stribe i dette forår, da Randers FC fortjent blev besejret 2-1.

Cifrene lyver en anelse for i kampens første time dominerede U17 kraftigt mod et defensivt indstillet Randers-hold. Det resulterede i en 2-0-føring takket være scoringer af Gustav Mogensen og William Førby, og derudover kom AGF-mandskabet frem til flere store chancer, som dog ikke blev udnyttet. 

I stedet skabte en Randers-reducering med godt et kvarter igen spænding om resultatet. To udvisninger i slutfasen til hjemmeholdet - den første et tyndt rødt kort William Førby, og den anden også en hård anden advarsel til Mads Bager - gav for alvor kronjyderne blod på tanden i slutminutterne, men AGF-defensiven holdt stand og kunne glæde sig over den tredje sejr på stribe.

- Vi spiller en rigtig flot første halvleg mod et Randers-hold, der ikke vil særlig meget i en 5-4-1-opstilling. Det sværeste i fodbold er at åbne op for en modstander, som står lavt og kompakt, men det løser vi til UG. I forhold til det, vi gerne vil, lykkes vi med mange ting. Det eneste ærgerlige er, at vi ikke får scoret flere end de to mål, vi sætter ind. 

- I pausen snakker vi om, at Randers sandsynligvis vil ændre til 4-4-2 for at komme længere frem. Det gør de også, men det er som, at vi ikke selv kommer ud med den samme vildskab i forhold til at gå efter scoringen til 3-0. I stedet bliver kampen mere åben, da de først reducerer, og vi derefter får to røde kort, som jeg synes er tynde - også set i forhold til kampens atmosfære. Det havde indtil da ikke været en ond kamp, men det ender pludselig med to røde kort, og Randers' træner bliver bortvist, hvor det egentlig indtil da var en rolig kamp. Vi får heldigvis forsvaret sejren hjem, og alt i alt synes jeg, det var en god præstation. Drengene skal roses for at formå at holde resultatet hjem med ni spillere, siger U17-cheftræner Fatah Abdirahman, der også fremhæver Marcus Ginnerup og Jacob Reus for at stå stærkt i billedet.

Med sejren er U17 fortsat på førstepladsen i ligaen - tre point foran FC København. Næste opgave er d. 7. april, hvor FC Nordsjælland er modstanderen i Farum.

Kampfakta - U17 Ligaen:
AGF - Randers FC 2-1 (2-0)
1-0: Gustav Mogensen (18')
2-0: William Førby (32')
2-1: Mathias Mouritsen (63')

AGF:
Johannes Frahm - Oscar Fulgsang, Jon Jokull Hjaltason, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen - Jacob Reus - Gustav Mogensen (74: Viktor Storgaard), Magnus Kirchheiner (50: Mads Bager), William Førby, Marcus Ginnerup - Anders Fæster (80: Oliver Lund)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet