U17 vandt på Vestegnen

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 3. marts 2018, kl. 23:17

U17 befæstede lørdag førstepladsen i ligaen med en 2-1-sejr over Brøndby på udebane.

Sejren sættes i relief af, at U17 måtte undvære en skadet anfører Mikkel Møller Lassen og Albert Erlykke Grønbæk, der var med for U19. De spillere, der skulle tage over, løftede flot opgaven og bidrog til en helstøbt holdindsats.

I første halvleg forsøgte Brøndby at lægge et tungt pres, men AGF-spillerne stod fint imod. Og som minutterne gik, blev spillet med bolden også bedre, og det lykkedes at spille forbi Brøndbys pres. Midtvejs i halvlegen åbnede Gustav Mogensen scoringen, men Brøndby fik dog kort efter udlignet til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg gik U17 et gear op, og både offensivt og defensivt hang spillet godt sammen. Det var derfor ganske fortjent, at Marcus Ginnerup kunne gøre det til 2-1, og med lidt større skarphed havde AGF-drengene også scoret yderligere. Nu blev det ved en 2-1-sejr, og cheftræner Fatah Abdirahman hæftede sig ved flere positive momenter i spillet.

- Drengene leverede en mandfolkepræstation. Vi var uden to af vores normale profiler, og det gjorde sejren ekstra dejlig, for drengene fik en fornemmelse af, at de godt kunne stå distancen alligevel. Især i anden halvleg havde vi stor ære af kampen, og vi burde have scoret flere mål. Men det fjerner ikke glæden ved præstationen, siger Fatah Abdirahman, der fremhæver Emil Agerbæk, Gustav Mogensen og Jon Jokull.

Sejren betyder, at U17 fortsat topper ligaen tre point foran FC København.

Næste opgave for U17 er på lørdag, hvor Randers FC gæster Fredensvang.

Kampfakta - U17 Ligaen
Brøndby - AGF 1-2 (1-1)
0-1: Gustav Mogensen (22')
1-1: Jacob Rasmussen (28')
1-2: Marcus Ginnerup (53')

AGF:
Johannes Frahm - Oscar Fuglsang (70: Oliver Lund), Jon Jokull Hjaltason, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen - Jacob Reus - Gustav Mogensen, Magnus Kirchheiner, William Førby (65: Mads Bager), Marcus Ginnerup - Anders Fæster (79: Viktor Storgaard)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet