U19 ramte ikke niveauet mod Randers

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 9. marts 2018, kl. 17:02

Efter sejre over Silkeborg og Brøndby kom AGF's U19-hold torsdag aften ned på jorden, da lokalopgøret mod Randers FC resulterede i et 1-3-nederlag.

Set over hele kampen var nederlaget fortjent. Et klogt spillende Randers-hold stod kompakt og satsede på omstillinger, og det havde det unge AGF-mandskab svært ved løse. Især i første halvleg fik U19 aldrig for alvor greb om spillet, og Randers kunne fortjent gå til pausen foran 0-1.

I anden halvleg blev spillet en anelse bedre, og der blev også skabt gode situationer foran Randers' mål. Men bedst som man troede, at udligningen skulle komme, udbyggede gæsterne føringen. AGF-mandskabet forsøgte at svare igen og havde også muligheder til at reducere, men igen viste Randers sig på dagen at være skarpest og gjorde det til 0-3. 

Med et kvarter igen fik U17-spiller Albert Grønbæk Erlykke (billedet) reduceret direkte på frispark, og hjemmeholdet pressede i slutfasen på for at skabe yderligere spænding om resultatet, men det blev ved et 1-3-nederlag. En skuffende indsats, opsummerede Mike Tullberg.

- Det er ærgerligt at tabe en fodboldkamp, hvor modstanderen kommer med lige præcist dét, man regner med. Vi vidste, at Randers ville være god til tre ting: de ville spille på lange bolde, de ville spille på indlægsspil, fordi de er store og stærke i hovedspillet, og de ville spille på omstillinger. Og det er desværre dét, vi taber kampen på. Måden, vi kasserer deres mål på, er jeg ikke tilfreds med.

- I første halvleg får vi ikke rigtig løst vores opbygningsspil med bolden, når det kommer til de overtal, vi gerne vil spille. I pausen laver vi lidt om og spiller en lille smule anderledes for at skabe nogle lokale overtal. Det lykkes vi fint med, og vi står også med følelsen, at vi kan udligne til 1-1. Men i stedet scorer de til 0-2 og 0-3, inden vi får reduceret.

- Jeg savner, at i de situationer, hvor fodboldkampene afgøres, giver man lidt mere af sig selv. Det er positivt, at Albert fra U17 tager flot over, når Magnus Kaastrup er med Superliga-holdet. Og det var rart at se, at han kunne præstere godt, selvom holdet ikke præsterede så godt, som det gjorde mod Brøndby. Men generelt på enkeltmandspræstationer ramte vi ved siden af i dag. Der er ikke mange af spillerne, der kan sige, at de vandt deres 1-1 mod deres nærmeste modstander offensivt og defensivt. Og når det sker, taber man fodboldkampe, kostaterer Mike Tullberg.

Næste opgave for U19 er den 7. april, hvor FC Nordsjælland er modstanderen på udebane.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - Randers FC 1-3 (0-1)
0-1: Kasper W. Høgh (34')
0-2: Jesper Steendahl (62')
0-3: Majaliwa Msabaha (68')
1-3: Albert Grønbæk Erlykke

AGF:
Kasper Thiesson Kristense - Quoc Minh Truong, Søren Gustav Bugge Jepsen, Jacob Kiilerich, Daniel Thøgersen - Kasper Lunding (Noah Grøn Iversen), Albert Grønbæk Erlykke, Benjamin Hvidt (70: Jacob Trenskow), Mads Mikkelsen - Martinus Mandal (53: Christian Bech, Alexander Ammitzbøll

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet