U19 trak sig sejrrigt ud af topopgør mod Brøndby

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 3. marts 2018, kl. 23:11

U19 hentede lørdag en flot 3-1-sejr over Brøndby.

AGF havde læst godt på lektien inden kampen mod Brøndby. Taktisk lykkedes det således i store dele af kampen at lukke ned for hjemmeholdets styrker og samtidig sætte ind dér, hvor det gjorde ondt på Brøndby. 

I løbet af de første tyve minutter havde U19 optræk til en del muligheder og både Mads Mikkelsen og Alexander Ammitzbøll kom frem til store chancer, som dog ikke blev udnyttet. Det var også tilfældet for Brøndby, der i en enkelt situation viste tænder foran AGF-målet.

Føringsmålet blev sat ind af Martinus Mandal (billedet) på en ripost efter en halv times spil. Bolden var dog knapt nok givet op, før Brøndby fik udlignet. 

I det 35. minut sørgede Alexander Ammitzbøll igen for en AGF-føring. Han blev sat til at tage et straffespark, men misbrugte forsøget. Heldigvis var han først over riposten og kunne i anden omgang sende bolden i netmaskerme.

I anden halvleg fortsatte U19 de gode takter - og da Brøndby fik Jonas Helleberg Madsen vist ud med tyve minutter igen, blev forskellen mere udtalt. Det var derfor også en naturlig konsekvens, at Mads Mikkelsen med et kvarter igen gjorde det til 3-1 og dermed definitivt lukkede kampen,

Cheftræner Mike Tullberg glædede sig over den overbevisende indsats.

- Vi spiller fuldstændig Brøndby, som vi på forhånd havde aftalt. Vi presser højt og aggressivt og smadrer dem på omstillinger. I vores etablerede spil spiller vi uden om deres pres og er meget afklarede i det, vi gør. Det var en flot holdindsats med dejligt, direkte og aggressivt spil - og det er flot at tage til Brøndby og vinde så overbevisende - især når man tænker på, at vi på syv af de bagerste positioner spiller med fem førsteårs og to U17-spillere, lyder det fra Mike Tullberg, der havde roser til Martinus Mandal og Albert Erlykke Grønbæk, der spillede sin første U19-kamp fra start.

Med sejren indtager U19 nu andenpladsen i ligaen. I næste spillerunde venter Randers FC, der på torsdag gæster Fredensvang.

Kampfakta - U19 Ligaen
Brøndby - AGF 1-3 (1-2)
0-1: Martinus Mandal (31')
1-1: Mileta Rajovic (32')
1-2: Alexander Ammitzbøll (35')
1-3: Mads Mikkelsen (75')

AGF:
Daniel Gadegaard - Quoch Minh Truong, Søren Gustav Bugge Jepse, Jakob Kiilerich, Daniel Thøgersen - Kasper Lunding (83: Jacob Trenskow), Albert Erlykke Grønbæk, Benjamin Hvidt, Mads Mikkelsen - Martinus Mandal (79: Noah Grøn Iversen), Alexander Ammitzbøll (85: Magnus Anbo)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet