Vi tyvstarter påsken på søndag

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 15. marts 2018, kl. 11:38

Den jyske klassiker krydres på søndag med påskeæg og Dong.

Søndag venter AaB i den traditionsrige jyske klassiker hjemme i Ceres Park. Med foråret lige om året er der al mulig grund til at komme i Ceres Park og bakke op om holdet i den vigtige sidste kamp i grundspillet i Alka Superligaen, der spilles kl. 17. 

Sneen er væk, græsset er grønt og skoven er klar til fodbold på søndag, hvor DMI lover solskin og varmegrader.

Allerede kl. 15.30 åbner vi AL Bank Fanzonen med alt det, du kender af aktiviteter og muligheder for hygge og mad og drikke. På søndag tager vi forskud på påsken og vil derfor male påskeæg med ungerne og trille påskeæg. Der bliver også hoppeborge og ansigtsmaling til ungerne, mens mor og far, så kan nyde varm suppe eller en kop kaffe og få en fodboldsnak med en af de AGF-spillere, der sidder over i kampen og derfor kigger forbi AL Bank Fanzonen. Og selv om sneen er forsvundet, så kommer Aros også og på søndag har han en ven med.

Skærmbillede 2018-03-14 Kl . 15.27.30


Dong er tilbage
Inde på Ceres Park bliver der også meget at varme sig på. Således er vores populære irish coffee stadig at finde i boderne, det samme er den varme kakao og naturligvis kaffe, the og masser af suppe til at supplere de lune pølser, burgeren og fadøl. På søndag spilles alle kampe i Alka Superligaen samtidig. Derfor spiller vi naturligvis Dong på søndag, hvor du på Ceres Park kan følge med i samtlige kampe i Alka Superligaen og dermed også følge med i, hvilke hold vi skal møde i det kommende slutspil. Og hold øje med særlige overraskelser på øl-fronten, når vi spiller Dong. 

Skærmbillede 2018-03-14 Kl . 15.29.33

Så kom i skoven på søndag og tag børnene med - de kommer gratis ind, når de er under 15 år. Holdet har fået en god start på foråret i Alka Superligaen og vi skal sikre os den bedst mulige indgang til det kommende slutspil. Så holdet har brug for din støtte. KSDH!Billetter til kampen købes her.  

Skærmbillede 2018-03-14 Kl . 15.27.51 (1) 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet