Østjysk opgør venter på mandag

Af: JR / Foto: Getty Images/Ole Nielsen - 22. november 2018, kl. 21:27

Mandag kommer AC Horsens på besøg på Ceres Park. En kamp, der før har budt på intense dueller og masser af mål.

Mandag byder vi igen på Superliga-fodbold hjemme i Ceres Park, når 17. spillerunde skal afvikles mod AC Horsens. Her skal vi forsøge at få revanche for 3-2 nederlaget på Casa Arena i niende runde.

Og efter en tung periode skal vi ovenpå igen i det 20. indbyrdes opgør mod "Den Gule Fare", og statistikken peger på, at vi får lidt at varme os på - trods de kølige november-temperaturer. De seneste 10 kampe mod Horsens har nemlig i gennemsnit budt på over tre mål pr. kamp. 

De seneste fem opgør mellem AGF og AC Horsens er endt med en AGF-sejr, to uafgjorte og to Horsens-sejre. Vi har samtidig scoret nøjagtigt samme antal mål i denne sæson - nemlig 18, mens Horsens har lukket lidt flere mål ind. Det ligner altså på papiret en jævnbyrdig kamp, hvor fight og offerviljen kommer i højsædet.

Vores største sejr over AC Horsens ligger næsten nøjagtigt to år tilbage - nemlig den 25. november 2016, hvor vi vandt med hele 5-1 på Casa Arena.

Genoplev den kamp her:Frem mod mandag er det værd at huske på, at vi kun har tabt en enkelt hjemmekamp i denne sæson og har været gode til at lukke af i forsvaret på Ceres Park. På mandag - med Aarhus i ryggen - håber vi, at den tendens fortsætter. 

En af grundene til, at vi i mange kampe har formået at holde modstanderne fra fadet, har blandt andet været vores defensive midtbanekriger, Adama Guira. Med 39 vundne tacklinger på 64 forsøg er han nemlig den spiller i Superligaen med flest succesfulde bolderobringer.

Adama Guira 041118-006

(Adama Guira har lavet flest succesfulde tacklinger af alle i Superligaen)

Tæt tabel
Superligaen er usædvanligt tæt i denne sæson og der er sølle tre point fra vores øjeblikkelige 11. plads op til fjerdepladsen. I det brede midterfelt ligger AC Horsens også med 21 point, så vi kommer ganske givet til at se to mandskaber, der vil gøre alt for at hente sejren og sikre sig momentum i den tætte kamp for top seks. 

Så kom i skoven og støt holdet frem mod vigtige point. Kampen mod AC Horsens starter kl. 19 på mandag den 26. november. 

Billetter kan findes her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet