AGF-ambassadør bliver stadionspeaker for en aften

Af: BJ - 25. november 2018, kl. 10:18

Når AGF mandag aften møder AC Horsens i Superligaen, vil der være en ny stemme i højtalerne i Ceres Park.

Stemmen tilhører Anja Pil Overby, der har sagt ja til overtage stadionspeaker-tjansen til kampen mod AC Horsens i fraværet af AGF's faste stadionspeaker Thomas Unterschlag, der er forhindret i at komme til denne kamp. 

Anja Pil Overby, der er en del af AGF's ambassadørkorps og til daglig musikredaktør på DR, var ikke sen til at sige ja til opgaven som stadionspeaker-vikar til Horsens-kampen.

- Jeg er kommet på stadion siden 1986 og er fan. Så det er jo et tilbud, du ikke kan sige nej til - at være stadionspeaker for en aften. Altså - jeg råber altid, når AGF scorer - og så at kunne gøre det, så hele Ceres Park kan høre det. Det er da en drøm, siger Anja Pil Overby, der dog også går ind til opgaven med en vis benovelse.

- Jeg skal nok lige kæmpe med nogle nerver på mandag, for det er med stor ærefrygt at jeg sætter mig i den der boks og afløser Thomas. Og så håber jeg bare, at det udelukkende er AGF-scoringer, der skal råbes op, lyder det fra en forventningsfuld Anja Pil Overby.

Hun sætter sig foran mikrofonen mandag aften til Superliga-kampen, der har kick off kl. 19.00 i Ceres Park.

Har du endnu ikke sikret dig en billet, kan du finde dem her >>

Husk også, at hvis du er sæsonkortholder og møder op til kampen, kan du være med i lodtrækningen om 500 vinterjakker. Læs mere her >>

 
*Billedet: Anja Pil Overby til pokalfinalen i 2016 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet