AGF Esport klar til eSuperligaen

Af: THC - 5. november 2018, kl. 9:27

I aften spiller AGF sin første kamp i den nye eSuperliga, hvor AGF Esport møder Randers FC. Her kan du blive klogere på den nye turnering.

Mandag aften er der mulighed for en digital revanche efter søndagens nederlag i lokalopgøret mod Randers. For her møder AGF Esport netop Randers FC i premieren på den nye eSuperliga.

AGF er sammen med 15 andre hold repræsenteret i den nye liga, hvor holdene skal dyste i PlayStation-spillet FIFA 19. Hvert hold har to spillere, som skal dyste i et opgør, som består af to kampe. Lars 'PrimeTurbo' Korreborg, Niklas 'N1ller' Jakobsen, Fatih Üstun og Frederik Ellegaard er spillerne som skal repræsentere AGF Esport. 

eSuperligaen består af 15 indledende runder, som udgør grundspillet. Her møder alle hold hinanden én gang. De otte bedste hold fra grundspillet går videre til slutspillet. Slutspillet består af en kvartfinale, dernæst en semifinale og til sidst mødes de to tilbageværende hold i finalen. Placeringen i grundspillet afgør, hvem man møder i slutspillet. Nr. 1 møder nr. 8, nr. 2 møder nr. 7 osv. 

Hvert opgør består af to kampe. En hjemmekamp og en udekamp. Lodtrækning afgør hvem der møder hvem. Det hold som vinder lodtrækningen bestemmer, hvilken af deres egne spillere der skal spille på hjemmebane og hvilken der skal spille på udebane. Det andet hold bestemmer så hvem af deres egne spillere, der skal matches op med de spillere, som modstanderholdet har valgt at sætte på hjemme- og udebane. Det hold, som er samlet bedst over to kampe får 3 point. Skulle det samlede resultat over to kampe være uafgjort, får begge hold 1 point hver. 

Skærmbillede 2018-11-05 Kl . 08.49.47

Træner og spiller Lars 'PrimeTurbo' Korreborg glæder sig til at komme i gang og har målsætningen klar. 

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Vores mål er at slutte i top-4, for dermed, at få en god seedning i slutspillet. Så jeg forventer, at vi når semifinalen. Men ligaen er virkelig stærk, så vi skal toppræstere for at nå vores mål, men jeg er ikke tvivl om at vi kan gøre det. 

Du kan se første runde af eSuperligaen på Canal 9. 

AGF Esport møder i første runde Randers FC i aften kl. 19:30.

Læs mere om den nye eSuperligaen her.

Og besøg AGF Esport her.

43226040_2171845453140202_1996119186488688640_n (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet