Anfører Kanstrup: Vi glæder os til at spille hjemme igen

Af: THC / Foto: Martin Castellano og Ole Nielsen - 23. november 2018, kl. 17:18

På mandag er det 22 dage siden vi sidst spillede hjemme. Og anfører Pierre Kanstrup glæder sig til igen at træde ind på græstæppet på hjemmebanen på Ceres Park.

På mandag gælder det hjemmekampen mod AC Horsens. En kamp om tre vigtige point i kampen om top 6. Men også den første hjemmekamp i 22 dage. Og holdet glæder sig til at komme tilbage i Ceres Park og ikke mindst til at give noget tilbage det publikum, der ved den seneste hjemmekamp måtte gå skuffet hjem fra skoven efter et nederlag til Randers FC. 

- Det bliver dejligt at vende tilbage til Ceres Park på mandag - det er altid noget, vi glæder os meget til. Og vi håber og tror på, at vi kan give vores hjemmepublikum en noget bedre oplevelse end de fik sidste gang. På grund af landsholdspausen er det også ved at være længe siden, vi sidst har spillet en betydningsfuld fodboldkamp, så vi glæder os i det hele taget meget til mandag, siger Pierre Kanstrup, der efter fredagens træning fortæller, at holdet har brugt landsholdspausen på at få rettet nogle ting til.

- Vi har fået akklimatiseret en smule, og derudover har vi haft en reserveholdskamp, hvor mange af os kom i spil, og det var dejligt at komme ud og spille en rigtig fodboldkamp og få en sejr. Og så har vi selvfølgelig brugt pausen på at arbejde på nogle af de ting, der ikke er lykkedes så godt de sidste fire kampe og på komme tilbage til den gode base, vi havde tidligere, fortæller Pierre Kanstrup. 

Pierre Kanstrup 220918-08

På mandag gælder det altså AC Horsens. Efter 2-3 nederlaget på Casa Arena i det omvendte opgør har vi revanche til gode i en kamp, som anfører Pierre Kanstrup forventer bliver en hård omgang mod et godt fodboldhold. 

- Det er altid en hård fight mod Horsens, og så synes jeg, at Horsens er et godt fodboldhold, så det bliver i den grad en lige kamp, hvor vi skal kunne stå i mod deres fysik. På den anden side, så skal vi ud og spille vores spil og ikke koncentrere os så meget om Horsens - vi skal have fokus på os selv og vores kvaliteter, lyder det fra Kanstrup frem mod weekendens to træningspas inden kampen mandag aften i Ceres Park. 

Kampen mod AC Horsens starter kl. 19:00. 

Har du ikke fået købt billetter endnu, så kan de købes her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet