A+ træner stopper i AGF

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 29. november 2018, kl. 11:00

Allan K. Jepsen har valgt at søge nye trænerudfordringer i en anden klub og stopper derfor som A+ træner med udgangen af december.

Siden 2013 har Allan K. Jepsen været træner i AGF. Først for U14 og U17 i ungdomsafdelingen, dernæst som assistenttræner på Superliga-holdet og senest som A+træner. Fra årsskiftet har han dog valgt at søge nye græsgange, og det ærgrer talentchef Allan Frederiksen.

- Allan har desværre valgt at stoppe som A+ træner i AGF, og derfor skal vi nu i gang med finde en kompetent erstatning til denne nøgleposition.  I Allan mister vi en rigtig AGF´er, der har et stort kendskab til klubbens dna. Han har i rollen som A+ træner bidraget med enorm fodboldfaglighed, struktur og vedholdenhed, og han har sat et stort aftryk på udviklingen af AGF's dygtige U17- og U19-spillere. Jeg ønsker Allan held og lykke i hans kommende job, siger Allan Frederiksen.

For Allan K. Jepsen skal de nye udfordringer, han har valgt at takke ja til, bringe ham tættere på hans karrieremål.

- For mig handler det om at tage det næste skridt i min trænerudvikling, og det får jeg mulighed for med den udfordring, jeg nu skal prøve kræfter med. Jeg har aldrig lagt skjul på, at det er min ambition på et tidspunkt at blive Superliga-træner, og det kræver, at jeg får puttet endnu mere erfaring i min trænerrygsæk.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i AGF, som gav mig mulighed for at gå trænervejen. Jeg har arbejdet med mange dygtige fodboldspillere og sparret med dygtige kollegaer. Det har givet mig mod på mere og kun styrket min ambition om at blive træner på absolut topniveau. Jeg skylder en stor tak til klubben og alle de gode kollegaer og spillere, jeg har arbejdet sammen med. Jeg kommer til at savne dem, men jeg håber også, at det ikke bliver et farvel, men et på gensyn, for jeg kan sagtens se mig selv i en trænerrolle i AGF på et senere tidspunkt, siger Allan K. Jepsen.

AGF vil snarligt slå stillingen som A+ træner op.