David Nielsen: Det kribler for at komme i kamp

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 24. november 2018, kl. 9:02

Cheftræner David Nielsen og holdet ser frem til mandagens hjemmekamp mod AC Horsens. Det bliver godt at komme hjem i Ceres Park igen, lyder det fra cheftræneren.Mandag ruller Superligaen igen i Aarhus, når vi tager imod AC Horsens hjemme i Ceres Park. Og efter 22 dage væk fra hjemmebanen i skoven glæder cheftræner David Nielsen og holdet sig til at komme i kamp igen på hjemmebanen. - Det kribler i alle omkring holdet - spillerne, staben og trænerne - for at komme i gang igen, så vi glæder os alle til mandag aften og kampen mod Horsens, siger David Nielsen, der kan se frem til at møde et AC Horsens hold, der - ifølge cheftræneren - har fået flere facetter at spille på end tidligere. 

- Horsens er et godt hold, der har ændret sig lidt. De fået nogen nye dygtige spillere, der også gerne vil spille på en anden måde end vi tidligere har set Horsens spille. Så de begynder at mestre lidt flere dele af spillet, siger David Nielsen, der blandt meget andet har brugt landsholdspausen på at finde tilbage til de gode takter holdet har vist i store dele af efteråret indtil de lidt dårligere resultater begyndte at indfinde sig - senest med et ærgerligt 0-2 nederlag til Randers FC, da vi sidst spillede hjemme i Ceres Park. -

 På mandag skal vi sørge for, at vi går ud med den energi og tro, der har kendetegnet os længe. For det skal vi også gøre, når der - som vi har været inde i - er en periode, hvor resultaterne ikke helt har været med os. Men det skal vi have vendt mandag aften, siger David Nielsen. 


Kampen mod Horsens starter kl. 19 mandag aften i Ceres Park. Find dine billetter til kampen her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet