Det hårde arbejde er vejen frem

Af: JR / Foto: Martin Castellano - 29. november 2018, kl. 14:47

Midt i en resultatmæssig hård periode for holdet ser Martin Spelmann og Pierre Kanstrup lyspunkter og tro på en sejr på mandag.

Den ramte hårdt i mandags - endnu et nederlag på hjemmebane, da AC Horsens kunne rejse hjem fra Aarhus med sejren i bagagen.

Til trods for skuffelsen, så mener to af vores mest rutinerede spillere - Martin Spelmann og Pierre Kanstrup - at der var meget godt at tage med fra kampen, hvor AC Horsens cheftræner Bo Henriksen efterfølgende mente, at vi "skabte så mange chancer, at AGF ku' ha' scoret fem-seks kasser", som han sagde til medierne efter kampen. 

Og kan vi finde tilbage til det udtryk holdet viste i store perioder i mandags, så skal sejren nok komme, når Vejle Boldklub gæster Aarhus på mandag. 

- Vi skal ud og vise det samme udtryk som mod Horsens, hvor vi egentlig sidder på store dele af kampen og har en del store chancer, og så håber, at vi får de små marginaler med os. Men det vigtigste for os er, at vi kommer ud og leverer en god præstation, vi kan være bekendt - en indsats, der giver os tre point til kontoen. Og det er jeg overbevist om kan lade sig gøre mod Vejle, siger anfører Pierre Kanstrup. 

Hårdt arbejde skal give vind i sejlene 
Man of the Match og målscorer i kampen mod AC Horsens, Martin Spelmann, erklærer sig enig med holdets kaptajn. Det hårde arbejde er stadig nøglen til at få vendt den dårlige stime. 

- Det vi viser i Horsens-kampen, er de dyder, vi skal have med mod Vejle. Hårdt arbejde, offervillighed, og med lidt vind i sejlene havde vi også scoret et par mål mere i mandags. Hvis vi fortsætter formkurven og holder ved, så skal vi nok få brudt den her stime med de dårlige resultater, siger Martin Spelmann, der føler, at holdet har præsteret til mere end der er kommet hjem til Aarhus. 

- Det har været en hård periode, fordi vi føler, at vi både mod Horsens og Brøndby egentlig leverede til mere, end vi fik med. Men hvis vi fortsætter med at præstere som vi jo egentlig har gjort og bliver ved med at skabe lige så mange chancer som i mandags, så skal det nok også begynde at gå vores vej, tilføjer Spelmann. 

For anfører Pierre Kanstrup handler det nu om at gå forrest på mandag og sørge for, at den dårlige periode får en ende. 

- Det er selvfølgelig en hård tid - det er tungt at tabe fodboldkampe. Men det er vigtigt, at vi holder hovedet højt, står sammen og stepper op, så vi får vist alle, hvad vi kan. Så skal sejrene nok komme - forhåbentligt allerede på mandag mod Vejle, siger Kanstrup. 

Kampen mod Vejle Boldklub spilles mandag den 3. december kl. 19 i Ceres Park. Find din billet til det traditionsrige opgør her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet