Et brev fra 1955 dukkede op

Af: BJ / OH - 2. november 2018, kl. 13:05

En herre afleverede for nylig nogle interessante effekter til AGF.

Han og hans broder havde i 1950'erne skrevet til mange kendte fodboldspillere i de forskellige danske klubber, herunder til AGF'erne Jørgen Olesen, Aage Rou og Henry From, med ønsket om et foto med autograf. De tre AGF'ere svarede alle drengene med håndskrevne breve, som nu er doneret til klubben og som finder deres plads i AGF's historiske samling.

Jørgen Olesen skrev den 31. maj 1955, fem dage inden holdet vandt mesterskabet, at han desværre ikke havde et foto, han kunne sende, men takkede for interessen.

Tillige blev indleveret et samleark af AGF-fodboldspillere, der var på havregrynspakkerne fra Foska i 1958.

Brev _Jørgen Olesen

Foska _kort

Har du AGF-effekter, du gerne vil donere til klubbens historiske samling, er du altid velkommen til at kontakte AGF's Ole Hall på e-mail: oh@agf-as.dk eller 51 57 32 34.