Få varmen i AL Bank Fanzonen på mandag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 24. november 2018, kl. 9:22

Få varmen i hyggelige rammer i AL Bank Fanzonen inden mandagens hjemmekamp mod AC Horsens.

Mandag gælder det AC Horsens hjemme i Ceres Park. En af de første hverdagskampe hjemme i Aarhus længe. Men selv om efteråret for alvor er kommet til byen, så skal vi ikke snydes for den sædvanlige gode optakt til en kamp i Ceres Park, hvor DMI varsler flot og klart vejr til kampen.

For AL Bank Fanzonen åbner naturligvis som altid før kampen. Vi slår dørene op kl. 17.30 til en særlig efterårs-fanzone, hvor vi har sat et stort telt op, der byder indenfor til lidt varmere kamphygge- og optakt.

Men udenfor sørger vi selvfølgelig stadig for de traditionelle og hyggelige bål, der ikke bare giver muligheden for at få varmen, men også giver en rigtig fin stemning i optakten til kampen. 

I AL Bank Fanzonen serverer vi også Jæger-te og andre varme drikke, så stemningen kan forblive varm inden kampstart kl. 19 - en time efter portene er åbnet til Ceres Park kl. 18. 


Stemningspic 040318-037

Man kan også møde nogen af de ikke-kampaktuelle spillere i fanzonen, samt naturligvis vores isbjørn Aros. Og apropos vores isbjørn, så husk, at der altid er gratis adgang til fodbold i Ceres Park for børn under 15 år - det kræver blot et gratis sæsonkort. Læs mere om det her.

Skærmbillede 2018-11-23 Kl . 20.29.17

Er du betalt sæsonkortholder i AGF, så husk muligheden for at få fat i en rigtig lækker AGF-vinterjakke. Sammen med Arbejdernes Landsbank har vi sat 500 på højkant. Læs mere om det her.

Endelig er det også værd at huske for AGF+ medlemmer, at man jo nu får gratis kaffe og et varmt tæppe - en fordel, der nok er værd at udnytte i denne tid. Er du ikke medlem af AGF+, så læs mere om fordelsklubben her. 

Billet til AGF vs. AC Horsens på mandag den 26.11 kl. 19 

findes her >>>

Vi ses i Ceres Park. KSDH!

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet