Fodbold for far og søn

Af: THC - 8. november 2018, kl. 9:04

Fodbold er fællesskab. Også i Aarhus-bydelen Frydenlund, hvorfra en gruppe fædre og deres sønner i søndags besøgte Ceres Park.

AGF havde i søndags fint besøg af Frydenlund Ungeråd, som vi havde inviteret til kampen mod Randers i Ceres Park. 

Frydenlund Ungeråd havde nemlig arrangeret en 'far- og søn-tur' på Ceres Park for en gruppe af Frydenlunds beboere. Og AGF havde doneret billetterne til gruppen, der satte stor pris på oplevelsen - trods det bitre nederlag i lokalopgøret. 

- Vi er rigtig glade for, at AGF har givet os muligheden for at få den her oplevelse. Vi har samlet en masse fædre og sønner, som glade for at se fodbold og nu får de muligheden for at gøre det sammen - det er rigtig godt, siger Suleymaan Abdi fra ungerådet i Frydenlund som Suleymaan fortæller har et helt specielt formål.

- Vi forsøger at skabe et fællesskab, for dem som bor i Frydenlund. Derudover ønsker vi også at gøre op med de fordomme, der hersker ved at få Frydenlund mere på kortet. Men primært arbejder vi for at skabe et tæt fællesskab i Frydenlund og lave arrangementer som den her fodboldkamp, lyder det fra Suleymaan Abdi.

Frydenlund Ungeråd er et forholdsvist nyt projekt i det århusianske bolig-område Frydenlund i 8210 Aarhus V. Rådet er til for at skabe et fællesskab blandt områdets unge, samt tilbyde muligheder såsom lektiehjælp, arrangementer og fælles ture.

Ungerådet havde samlet omkring 20 fædre og sønner til kampen.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet