Inkarneret AGF’er efterlader flot beløb til klubben

Af: BJ/OH - Foto: Ole Nielsen den 15. november 2018, kl. 16:12

Fredag den 9. november gik Lars Langkilde bort efter længere tids sygdom. Den 66-årige pensionerede lærer nærede en stor kærlighed til AGF, og i sit testamente betænkte han klubben med 100.000 kroner.

AGF betyder meget for mange mennesker. Det er en passion, som holder ved gennem hele livet. Sådan var det også for Lars Langkilde, der fulgte interesseret med i klubbens udvikling, og igennem livet fulgte klubben tæt. 

I 1980'erne lavede han lokalradio om AGF og fungerede som en slags presseansvarlig i klubben. Han var tillige annoncør i kampprogrammet, var aktionær i AGF Kontraktfodbold A/S og i 00'erne anpartshaver i Tobias Grahn ApS. 

Han var uddannet revisor og arbejdede inden for branchen i nogle år, efterfulgt af en årrække som handelsskolelærer og lærer, blandt andet 6 år i Tyskland. 

Han tilbød sin hjælp i AGF i forskellige sammenhænge. Blandt andet var han en vigtig støtte for udenlandske spillere, når de kom til klubben. Han hjalp dem med at falde til i byen og klubben og underviste dem også i engelsk og dansk. 

Det seneste år var han ramt af en aggressiv kræftsygdom. I juli fik han besked om, at han kun havde få dage tilbage at leve i, men han tog kampen op og var for syv uger siden forbi Fredensvang for at se det nye klubhus. 

Sidste fredag tabte han kampen, og på lørdag den 17. bliver han bisat fra Tamdrup Kirke, iført sin hvide AGF-trøje. 

Kærligheden til AGF var stor, og det kom også til udtryk i hans testamente. Her betænkte han klubben med ikke mindre end 100.000 kroner.

AGF er meget taknemmelige for den flotte donation, der vil gå til talentarbejdet i klubben, som stod Lars Langkildes hjerte nært. 

Æret være Lars Langkildes minde.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet