Lunding og Kaastrup bag ny reserveholdssejr

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 12. november 2018, kl. 20:01

AGF er fortsat ubesejret i Reserveligaen efter en 2-1-sejr over Silkeborg mandag aften på JYSK Park. Kasper Lunding og Magnus Kaastrup tegnede sig for målene.

De første 45 minutter var med et lille overtag til AGF-mandskabet, der også spillede sig frem til kampens første mulighed, da  Youssef Toutouh kom til en åben skudmulighed på kanten af feltet, men der manglede dog lidt snert i afslutningen.

Midtvejs i halvlegen fik Silkeborgs Shkodran Maholli en helt fri hovedstødsmulighed tæt under mål. Kasper T. Kristensen, der kom ind til sin Superliga-debut i udekampen mod Brøndby, diskede dog op med en fin refleksredning og verfede bolden over mål.

Mod halvlegens slutning bragte Alexander Ammitzbøll sig to gange i gunstige afslutningspositioner, men dog uden at det lykkedes at få netmaskerne til at blafre, og stillingen efter de første 45 minutter var derfor 0-0.

Åbningen på anden halvleg blev livlig med store chancer i begge ender af banen. Først slap indskiftede Kasper Lunding helt fri nede ved baglinien, og hans tværaflevering manglede kun ganske få centimeter, før en holdkammerat kunne dirigere den i mål.

Få sekunder senere var det hjemmeholdets tur til at jagte et åbningsmål. Først med en afslutning, der dog blev rettet af til hjørne, og denne dødbold resulterede i en afslutning fra Mikkel Vendelbo ved bagerste stolpe, men hans forsøg prellede af på træværket.

Med tyve minutter stod stolpen også i vejen, da Magnus Kaastrup fra 25 minutter sendte et kvalificeret frispark mod mål.

Kort efter var det Kasper Lundings tur til at give prøver på sin sparketeknik. Fra højre side trak han ind i banen og udplacerede Silkeborgs keeper med et følt spark over i modsatte målhjørne.

Få minutter senere var Silkeborg tæt på at svare igen, da et indlæg fra højre førte til en resolut afslutning, som Kasper T. Kristensen dog med lidt hjælp fra den ene opstander fik klaret.

Med godt fem minutter igen lykkedes det hjemmeholdet at bringe balance i regnskabet efter et godt angreb i højre side, hvor Marc Rochester afslutningsvis sendte bolden i mål til 1-1.

Magnus Kaastrup var kort efter tæt på at komme på måltavlen, men han måtte se sit forsøg blive reddet af Silkeborgs keeper Oscar Hedvall.

Kaastrup tog dog revanche få minutter senere i en situation, hvor han drev bolden frem og fra kanten af feltet sendte bolden i mål med en afslutning helt ude ved den ene opstander. Mere skete der ikke i opgøret, som dermed endte med en 2-1-sejr til AGF.

Ruben Sélles, der stod i spidsen for holdet, roste efter kampen sine spillere for den indsats, der blev leveret:

- Jeg er meget tilfreds med præstationen og med resultatet. Både som hold og individuelt gjorde drengene det godt. I de første 35 minutter pressede vi højt og kom frem til et par gode situationer. Vi mistede lidt pusten mod slutningen af halvlegen. Efter pausen havde vi igen godt greb om spillet. Vi havde lidt problemer med deres diagonaler, men generelt var det en god præstation, lød det efter kampen fra Sellés.

Næste opgave for reserveholdet er den 20. november, hvor Viborg er modstanderen på Fredensvang. 

Kampfakta - Reserveligaen

Silkeborg IF - AGF 1-2 (0-0)
0-1: Kasper Lunding (72')
1-1: Marc Rochester (84')
1-2: Magnus Kaastrup (89')

Silkeborg:
Oscar Hedvall - Mikkel Juhl, Frederik Alves Ibsen, Anders Sønderby (84: Asger Vandsø), Valance Nambishi (81: Luc Park) - Nikolaj Sauer, Mikkel Vendelbo (78: Magnus Schelle), Pelle Mattson, Rasmus Carstensen - Marc Rochester, Shkodran Maholli

AGF:
Kasper T. Kristensen - Magnus Anbo, Mikkel Møller Lassen, Sebastian Hausner (73: Jens Knudsen), Daniel Thøgersen - Björn Daniel Sverrisson, Bror Blume (65: Søren Gustav Bugge Jepsen), Youssef Toutouh (60: Benjamin Hvidt) - Mustapha Bundu (46: Kasper Lunding), Alexander Ammitzbøll (82: Jakob Kiilerich), Magnus Kaastrup.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet