Nederlag i det østjyske lokalopgør

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 4. november 2018, kl. 20:00

En tung eftermiddag i Ceres Park endte med et nederlag til lokalrivalerne fra Randers.

Det 27. opgør mellem Randers FC og AGF blev i kampens indledning en taktisk præget affære mellem to hold, der inden dagens kamp virkelig havde brug for tre point for at holde sig inde i top seks-varmen.

Første mulighed bød sig efter 10 minutter. Et hjørnespark blev kun halv afværget af Randers, og vi fik sendt en hård afslutning forbi Carlgren i målet, men desværre stod en forsvarsspiller rigtigt placeret på stregen og headede væk.

Skærmbillede 2018-11-04 Kl . 19.12.09

Lige inden klokken rundede den halve time, kom Randers desværre i front.

Et indlæg fra deres venstrekant havnede for fødderne af Benjamin Stokke, der resolut afsluttede. Whalley fik hænderne på bolden, men måtte desværre se den ryge over stregen til udeholdsføring.

Ondt blev værre få minutter senere. Et indlæg fik lov at sejle om i den bagerste del af vores felt, hvor Jonas Bager dukkede op og headede randrusianerne på 2-0.

Ellers bød halvlegen på flere halve chancer til begge mandskaber og en giftig Højer-afslutning, som blev pareret væk af Carlgren i Randers-buret.

2. halvleg
Vi kom ud til 2. halvleg med et bedre udtryk og fik lagt langt mere pres på kronjyderne.

Det resulterede efter 52 minutter i en oplagt scoringsmulighed til Tobias Sana. Højer blev fældet på kanten af feltet og fik frispark. Afstanden var cirka den samme som da svenskeren scorede mod Brøndby for en måned siden, men afslutningen gik desværre i muren.

Et hjørnespark var også få centimeter fra at nå Kanstrups pande efter 57 minutters spil, og efterfølgende var Ankersen ved at drible sig igennem Randers-feltet, men vi manglede lige de sidste marginaler for at nå den afgørende afslutning.

Efter 63 minutter blev vi endnu en gang farlige, da et fladt Højer-indlæg endte for fødderne af indskiftede Bundu, men angriberen kunne desværre ikke få ro til en afslutning.

De sidste tyve minutter gik med et tiltagende AGF-tryk mod Randers-målet.

Et nyt frisparksforsøg lidt udenfor feltet var tæt på at gå i mål, men Højers flotte spark blev desværre afvist af Randers-keeperen.

Med ni minutter igen fik vi endnu en gang et sådant frispark lige ved buen. Sanas frispark ramte muren og gik på overliggeren. Vi måtte bare sande, at heldet heller ikke tilsmilede os i dagens kamp. Og således gik tiden ud og et 0-2-nederlag blev desværre en realitet.

Næste kamp er på fredag, hvor vi besøger Brøndby. Find din billet til den kamp her >>>

Kampfakta - Superligaen

AGF - Randers FC 0-2 (0-2)
0-1: Benjamin Stokke
0-2: Jonas Bager

Tilskuere: 7.370

Advarsler:
AGF: Casper Højer Nielsen, Martin Spelmann, Mustapha Bundu
Randers FC: Erik Marxen, Mikkel Kallesøe, Jonas Bager

AGF: 
Oscar Whalley - Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen - Adama Guira, Jens Stage (62: Mustapha Bundu), Mustafa Amini, Tobias Sana, Jakob Ankersen (72: Martin Spelmann) - Ryan Mmaee (72: Youssef Toutouh)

Randers FC:
Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Jonas Bager, Erik Marxen - Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze (90: Simon Graves Jensen)- Benjamin Stokke (75: Mikael Boman), Marvin Egho (66: Tobias Damsgaard)

Skærmbillede 2018-11-04 Kl . 19.11.40

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet