Ny legendepodcast ude nu

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 28. november 2018, kl. 13:35

Onsdag er podcast-tid. Og nu er sjette udgave af podcasten om AGF-legenderne ude. Den her gang med Lars Lundkvist.

Så er der en ny Legende-podcast ude. Og i denne udgave skal vi tilbage til 80'erne med Lars Lundkvist. For i sjette afsnit af podcasten 'AGF Legenderne' har vi taget en snak med den tidligere anfører og træner, der vandt mesterskabet og to pokaltitler som spiller og desuden stod i spidsen for holdet som træner, da vi vandt pokaltitlen i 1992.

Lundkvist indledte sin karriere i den lokale klub i Lisbjerg og tog senere til Skovbakken, hvor han - som notorisk målscorer - var en stærkt medvirkende faktor til klubbens succes i årene fra 1976-1981. Her rykkede de op fra 3. division til 1. division, der var den bedste danske række dengang.

Herefter gik turen til AGF, hvor han spillede de næste ni år med to pokaltitler, et mesterskab, 10 landskampe og hvervet som anfører til følge.

I 1990 overtog han cheftrænerposten. Lundkvist var dermed chefstrategen bag sejren i pokalfinalen i 1992 inden han stoppede året efter.

I år 2000 vendte han dog tilbage for en kort stund for at redde klubben fra nedrykning - en mission der lykkedes.

Agf -aabpokalfinale 1987

Mest scorende
Lars Kundkvist er blandt de mest succesfulde AGF'ere gennem tiden, og han står i dag fortsat som den mest scorende AGF'er i den bedste danske række med sine 89 mål.

I podcasten kommer vi rundt om det hele - lige fra den spæde start i Lisbjerg, til pokaltriumfen mod Brøndby og den efterfølgende trænerkarriere.

Podcasten er produceret af AGF og tilrettelagt af Jonas Roulund, der har mødt Lars Lundkvist på Fredensvang.

Lundkvist Og Roulund (1)

Legende-podcasten kan downloades via iTunes, eller der hvor du normalt finder dine podcasts.

Du kan lytte til sjette afsnit af AGF Legenderne med Lundkvist her >>>

De øvrige afsnit af podcastserien finder du her >>>

Rigtig god lytning!