Nykredit er ny bronzepartner

Af: BJ - 29. november 2018, kl. 11:50

Finanskoncernen Nykredit har valgt at træde ind i AGF’s sponsornetværk som ny bronzepartner.

Regionsdirektør Henrik Kjærulff Damsgaard ser frem til at blive en del af netværket og udnytte de muligheder, som samarbejdet med AGF kan åbne op for.

- Som sponsor i AGF får du adgang til et spændende sponsornetværk, som er meget attraktivt - ikke mindst for en virksomhed som Nykredit. Vi tilbyder en bred vifte af finansielle løsninger, og uanset om man er boligejer, virksomhedsejer eller formuende, så har Nykredit en løsning, som passer til dine behov. Vi lever af at kvalificere os til kundernes tillid gennem vores evne til at levere værdiskabende løsninger.

- Netværket i AGF åbner muligheder for at komme i dialog med endnu flere spændende erhvervsprofiler. Vi har således en forventning om, at vi med vores engagement i AGF kan kvalificere os til nye spændende forretninger, og vi glæder os til at blive en del af det stærke sponsorfællesskab, siger Henrik Kjærulff Damsgaard. 

Nykredit er en dansk finanskoncern med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for forsikring, leasing, pension og ejendomsmæglervirksomhed.

Læs mere om Nykredit på www.nykredit.dk.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet