Nyt holdfoto - foran det nye klubhus

16. november 2018, kl. 11:29

Nyt holdfoto er klar. Download det her eller hent gratis plakat i AGF Fanshoppen ved næste hjemmekamp.

Superliga-holdet blev i sidste måned foreviget på årets holdfoto. Fotoet er nu klar - og som det fremgår, danner det nye klubhus denne gang baggrund. Historisk set er holdfotoet ofte blev taget på Fredensvang, og med de nye, flotte rammer har det været oplagt at genoptage denne tradition.

Download det nye holdfoto her >>

AGF TV allierede sig med Jakob Ankersen og Casper Højer, da holdfotoet blev taget. Se indslag herunder.

Fra mandag d. 26. november, hvor vi hjemme møder AC Horsens, er det muligt at få det nye holdfoto som plakat helt gratis. Plakaten kan hentes i AGF Fanshop.

Årets holdfoto er taget af vores gode samarbejdspartner fra Blue Room Production.

På billedet ses:

Bagerste række fra venstre: A+træner Allan K. Jepsen, fysisk træner Peter Sand, målmandstræner Nikolai Pold, Daniel Thøgersen, Benjamin Hvidt, Mustapha Bundu, Ryan Mmaee, Nimo Gribenco, Jens Stage, Jakob Ankersen, Pierre Kanstrup, videoanalytiker Lasse Winther Andersen, greenkeeper Kasper Lund Povlsen, læge Jacob Astrup,
Midterste række fra venstre: Fysioterapeut Klaus Bredsgaard, cheftræner David Nielsen, assistenttræner Ruben Sélles, Jesper Juelsgård, Björn Daniel Sverrisson, Youssef Toutouh, Roman Mysak, Oscar Whalley, Adama Guira, Niklas Backman, Tobias Sana, holdleder Jens Lorentzen, chefholdleder Søren Teglgaard Jørgensen, fysioterapeut Uffe Hansen.
Forreste række fra venstre: Mustafa Amini, Bror Blume, Martin Spelmann, André Riel, Casper Højer Nielsen,  Dino Mikanovic, Kasper Lunding, Sebastian Hausner, Magnus Kaastrup.