Reserveliga-førstepladsen sikret i Horsens

Af: THC / Foto: Ole Nielsen - 27. november 2018, kl. 16:17

Reserveholdet gik gennem efteråret ubesejret og slutter som nummer et i puljen. Det står fast efter 1-1 i eftermiddag mod AC Horsens.

Skæbnens ironi ville, at dagens kamp i Reserveligaen stod mod vores banemand fra gårsdagens superliga-kamp i Ceres Park, AC Horsens. 
For reserveholdet havde i dag taget turen til Horsens, hvor der skulle spilles om førstepladsen i Reserveligaen. 

Vi kunne nemlig med minimum et point sikre os førstepladsen i vores pulje efter et flot efterår. Men AC Horsens kunne med en sejr overhale os og dermed vinde rækken.

Det var os, der kom bedst fra start i kampen i Horsens, hvor et AGF-hold med blandt andre Youssef Toutouh Mustapha Bundu og Magnus Kaastrup efter 10 minutter bragter sig foran på en scoring af netop unge Kaastrup - en stilling, der holdt til pausen. 

I anden halvleg lykkedes det dog AC Horsens at udligne til slutresultatet 1-1. Med det ene point slutter AGF's reserver på førstepladsen i reserveligaen.

Assistenttræner Rubén Sellés, der står for reservernes kampe, var efter kampen godt tilfreds med hvad han så.

- Vi havde sammensat et godt hold blandet med vores Superliga- og U19-hold. Kampen var meget intens i første halvleg, så jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi formår at kontrollere og skabe gode aktioner i første halvleg. I anden halvleg kommer vi mere under pres og lukker desværre et mål ind. Vi havde dog en stor mulighed til sidst for at vinde, men jeg er overordnet rigtig godt tilfreds med spillernes præstation i dag, siger assistenttræneren.

Med dagens resultat slutter AGF på førstepladsen i Reserveligaens pulje tre med 20 point, mens AC Horsens slutter lige efter med 19 point.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet