Samarbejdsklubber glæder sig til søndag

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 2. november 2018, kl. 19:40

Søndag får Ceres Park igen besøg af to af AGF's mange samarbejdsklubber.

Traditionen tro har AGF altid besøg af to af vores samarbejdsklubber, når vi spiller hjemme i Ceres Park. Og søndag er ingen undtagelse, når Randers FC kommer i Ceres Park.

Her kommer to af de større samarbejdsklubber - nemlig Sabro IF og VSK. Og de glæder sig til en god dag til lokalopgør pÅ Ceres Park.

- Det bliver en fed kamp, og generelt er vi bare glade for at være samarbejdsklub. Det giver nogle gode oplevelser, som klubbens medlemmer får gavn af, fortæller Nikolaj Gade-Johansen, der er træner for Sabro IF's U9-hold, der skal spille forkamp mod VSK's ditto.

VSK er en af de største samarbejdsklubber i AGF og alene U9-truppen tæller 25 spillere. Og Aarhus-klubben kommer da også talstærkt på stadion til både forkamp og Superligagopgør.

- Vi glæder os rigtig meget- Jeg tænker vi bliver mellem 40-50 personer, der skal se forkampen inden. Og så skal vi selvfølgelig sidde sammen bagefter og se de Hviie forhåbentlig banke Hestene fra Randers, fortæller U9-træner i VSK, Casper Zolon.

Han og klubbens medlemmer har arrangeret det således, at Superliga-kampen bliver en fælles afslutning på udendørssæsonen.

- Forkampen fungerer som en form for afslutning på vores udendørssæson, så det er fedt at kunne gøre det sammen på på Ceres Park - fodbold skal trods alt opleves på stadion, og børnene er spændte på, hvad dagen bringer, fortæller ungdomstræneren.

Børnene ser især frem til at træde ind på det samme græstæppe, som superligaspillerne normalt betræder.

- Jeg tror, at de glæder sig allermest til at stå på banen selv og sige til kammeraterne, at man har spillet på Ceres Park. Og selvfølgelig at mærke suset fra publikum, når GF scorer, forklarer Casper Zolon fra VSK.

I alt har AGF 63 samarbejdsklubber fra Aarhus og resten af Østjylland.