Sejr i opgraderet reserveliga-kamp

Af: JR - 20. november 2018, kl. 18:15

Fem grader på Fredensvang og fire mål. Det var ikke nogen dårlig eftermiddag denne tirsdag, hvis man var til reserveliga-fodbold på Fredensvang.

I dag stod der reserveliga-bold på Fredensvang, da Viborg FF kom på besøg en kold novembereftermiddag. I anledning af landsholdspausen var AGF's hold suppleret med flere spillere, der normalt ikke optræder i Reserveligaen. Og med den stærke trup hentede vi en 3-1 sejr og fortsætter dermed den ubesejrede stime i Reserveligaens gruppe 3, hvor vi ligger på en flot førsteplads.

Dagens første scoring kom fra Ryan Mmaee, der på akrobatisk vis headede os i front efter bare fire minutter. Et indlæg fra en velspillende Bror Blume havnede i det lille felt, hvor belgieren kastede sig frem og gjorde det til 1-0.

Få minutter senere blev Spelmann fældet på kanten af feltet, og Toutouhs afslutning på det efterfølgende frispark var kun en fingerbredde fra Viborg-målmanden fra at gå i mål.

Viborg FF - anført af Christian Moses og Jung Bin-Park, der var blandt de mere rutinerede hos de grønne modstandere - kom herefter lidt bedre med i kampen. Så godt, at der lige inden pausen blev udlignet. Vi afviste et hjørnespark, men viborgenserne fastholdt angrebet og fik slået et nyt indlæg indover, som havnede hos en grønbluset og så stod der 1-1.

Fem minutter efter pausen kom vi dog igen i front. Sana drev bolden flot frem gennem midten og lagde den ud i venstresiden til dagens fødselar, Casper Højer Nielsen, der fandt Spelmann i feltet. 2-1 efter 50 minutter.

2. halvleg fortsatte med AGF mest på bolden, og med et kvarter igen fik Kasper T. Kristensen sat bolden hurtigt i gang fra målet, så vi kom afsted i en omstilling. Den førte til en Ankersen friløber, der blev omsat køligt til scoring.

Således gik tiden ud med 3-1 på tavlen og dermed en sejr som assistent-træner, Rubén Selles var ganske tilfreds med.

- Vi spillede med mange af vores normale førsteholdsspillere for at holde alle i gang, nu hvor der var pause i Superligaen i weekenden og lang tid til næste kamp. Og vi er godt tilfredse med præstationen over hele linjen. Spillerne var fokuserede, og særligt Ankersen og Spelmann stod ud i dag med flotte præstationer. Derudover synes jeg de unge spillere som Magnus Anbo, Benjamin Hvidt og Kasper Lunding kom ind og leverede en fornem præstation, så alt i alt var det en god og brugbar kamp for os. Nu ser vi frem mod AC Horsens på mandag, sagde Selles efter kampen. 

Kampfakta

Reserveligakamp - Fredensvang bane 2

AGF - Viborg FF 3-1 (1-1)

1-0: Ryan Mmaee
1-1: Simon Søndergård
2-1: Martin Spelmann
3-1: Jakob Ankersen

Truppen:

Kasper T. Kristensen, Dino Mikanovic (75: Magnus Anbo), Pierre Kanstrup (85: Jens Knudsen), Jesper Juelsgaard, Casper Højer Nielsen, Björn Sverrisson, Bror Blume (75: Benjamin Hvidt), Youssef Toutouh (45: Tobias Sana), Martin Spelmann (75: Kasper Lunding), Jakob Ankersen, Ryan Mmaee.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet