Stor århusiansk interesse for Brøndby-kamp

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 8. november 2018, kl. 11:29

Meget tyder på, at der endnu en gang bliver stor opbakning til spillerne, når AGF i morgen møder rivalerne fra Brøndby på Brøndby Stadion.

Fredag venter en kamp mod rivalerne fra Brøndby på deres bane på den københavnske vestegn. Og trods kamptidspunktet - fredag kl. 19 - der kan være lidt af en udfordring, hvis man skal afsted på en hverdag fra Aarhus og nå frem til kampstart - så tyder meget på, at udebaneafsnittet på Brøndby Stadion bliver pænt fyldt. 

Således melder både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus i hvert fald om stor interesse for de busture, der bliver arrangeret til kampen.

Onsdag aften havde Samlet for Aarhus fyldt to busser. Fanklubben har opgraderet til en dobbeltdækker - og det samme har AGF Fans Sjælland. Dertil kan man så lægge de fans fra Aarhus, København og resten af landet, der selv finder vej til Brøndby Stadion. 

Dermed kan spillerne altså se frem til endnu en udekamp på Sjælland med stor opbakning. 

- Vi er rigtig glade for at høre, at så mange planlægger at tage turen til Brøndby. Det betyder meget for os på banen, når vi kan mærke, at Aarhus er med os. Hele sæsonen har vi været velsignet med en stor opbakning på udebane, og det er fantastisk, at det ser ud til at fortsætte fredag aften. Vi ved godt, vi ikke har levet op til tilhængernes forventninger i de senere uger og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dem noget med hjem fra Brøndby i morgen, sagde anfører Pierre Kanstrup efter dagens afsluttende træning inden turen går til det sjællandske og kampen fredag. 

Senest AGF spillede på Sjælland var der også en stor og flot opbakning i Telia Parken mod FC København. Det ser altså ud til at fortsætte i morgen i Brøndby. 

Tager du med på Brøndby Stadion, så find praktiske informationer her.

Og her finder du billetter til kampen, der altså starter i morgen kl. 19.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet