Traditionsrig kamp venter i Ceres Park

Af: SHC / Foto: Getty Images - 28. november 2018, kl. 10:11

Det er længe siden vi senest mødte Vejle Boldklub i Ceres Park. På mandag kommer traditionsklubben tilbage til Aarhus.

Allerede på mandag spiller vi hjemme igen, når Vejle Boldklub kommer til Aarhus til et traditionsrigt opgør mellem to af dansk fodbolds store klubber. 

Det er første gang i næsten ti år at Vejle Boldklub kommer til Aarhus i regi af Superligaen. Senest møde med vejlenserne i skoven ligger tilbage i marts 2009, hvor det blev til 1-1 i Ceres Park. I øvrigt det samme resultat som vores seneste møde med vejlenserne på deres bane tilbage i sommer.Den gang skinnede solen på himlen og på os i tabellen. Nu er der lidt flere skygger efter en dårlig periode uden en sejr. Så gutterne hungrer efter at give Aarhus noget at juble over på hjemmebanen. Og den sejr kunne meget vel komme på mandag. I hvert fald har vi et fint tag på Vejle Boldklub hjemme i Ceres Park, hvor vi historisk set ikke har tabt til Vejle i 19 år. Tre sejre og to uafgjorte er det således blevet til i Superligaen mod Vejle hjemme på eget græs siden Vejle vandt en kneben 1-2 sejr i september 1999. Vi kan også finde optimisme i, at Vejle er ligaens dårligste til at score på udebane - kun tre mål på fremmed græs er det blevet til for vejlenserne.

Men et er tal - noget andet er kamp. Og kamp bliver det på mandag kl. 19. Efter flere kampe uden en sejr har spillerne brug for lægternes opbakning, så vi sammen kan få hul på bylden.

Og ligesom ved kampen i mandags har vi sørget for en varm og hyggelig AL Bank Fanzone, der nu har et stort overdækket telt-område, der sikrer den gode og lune stemning inden kampen. Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 17.30 og kampen starter så kl. 19. 

Husk vores store projekt med at uddele 500 jakker til lige så mange sæsonkortholdere, hvor vi - sammen med Arbejdernes Landsbank - holder jer varme til de sidste kampe. Læs mere om det her.

Det er også værd at minde om AGF+ der giver ret til både kaffe og tæpper. En klar fordel i denne kolde tid. Læs mere her.

Og endelig finder du her din billet til kampen mod Vejle på mandag den 3. december kl. 19

Instagram3

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet