Turen går til Brøndby

Af: SHC / Foto: Getty Images - 7. november 2018, kl. 23:02

Fredag gælder det Brøndby IF på udebane.

Efter weekendens skuffende nederlag hjemme i Ceres Park er der allerede en god mulighed for holdet for at rejse sig igen på fredag, når turen går til Brøndby til endnu et opgør mod rivalerne fra Brøndby IF.

Og vi kan tage til Vestegnen i bevidstheden om, at det er over to år siden, at vi sidst tabte på det ellers traditionelle svære Brøndby Stadion. Således skal vi tilbage til den 28. oktober 2016, hvor det blev til et 0-1 nederlag i Brøndby. Og senest vi var på de kanter blev det jo til 2-2 efter et flot comeback.

Destinationen på fredag - Brøndby Stadion har plads til 28.000 tilskuere og er dermed Danmarks næststørste fodboldstadion - kun overgået af Telia Parken. Som nummer tre kommer vort eget Ceres Park. 

Brøndby Stadion fik i 2000 en omfattende ombygning til det vi kender i dag - og siden har der løbende været justeringer af tilskuerfaciliteterne. De justeringer gør, at der er i dag er 19.700 siddepladser, mens resten af tilskuerpladserne udgøres af ståpladser, der er placeret på udebaneafsnittet og Sydsiden. 

Billetter til udebaneafsnittet findes her >>>

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer busture til Brøndby Stadion - ture, hvor der på forhånd er stor interesse. Således har Samlet for Aarhus allerede meddelt, at der sendes mindst to busser afsted til Vestegnen. 

Hvis man har planer om selv at tage turen til kampen, kører der tog fra Aarhus Hovedbanegård til Høje Taastrup St. Herfra kan du tage et DSB S-tog videre til enten Glostrup eller Brøndbyøster St. Begge steder har gode busforbindelser til Brøndby Rådhus og Brøndby Hallen, hvorfra der kun er få minutters gang til stadion. 

Kører man selv, så skal man holde øje med frakørsel  2-Brøndbyvester fra  Rute 21, når man kommer ad motorvejen mod Brøndby. 

Se også Brøndby IF's egen guide til udebanefans her. 

Og her finder man Superligaens optakt til kampen

Fredagens kamp starter kl. 19 og billetter købes her >>>

Cache .php (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet