U17 bankede BIF

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 9. november 2018, kl. 0:05

U17 tog onsdag en fin skalp på udebane, da Brøndby blev besejret med 5-2.

Brøndbys U17-mandskab åbnede kampen bedst og bragte sig fortjent foran. Men stille og roligt fandt AGF-spillerne melodien, og som kampen skred frem, kontrollerede de mere og mere spillet. 

Efter et kvarter udlignede Asker Beck, men Brøndby svarede dog hurtigt tilbage og tog atter føringen. Inden pausen lykkedes det Frederik Ihler at bringe balance i regnskabet på et straffespark. 

Efter en lille time sørgede Alexander Laursen med en lidt mærkværdig scoring for den første AGF-føring, og det slog lidt hjemmeholdet ud af kurs. Resten af kampen stod der derfor AGF på, og det gav sig udslag i yderligere to scoringer sat ind af Frederik Ihler og Jonas Yderholm til slutresultatet 5-2 i AGF-favør.

- Vi møder et stærkt Brøndby-hold, som er i flow med tre sejre i træk. Det er en light-version af deres Superliga-hold. De er ekstremt aggressive i deres pres, og i det første kvarter er de bedst. Men herefter bliver det mere lige, og vi går til pause med 2-2. Anden halvleg sidder vi på. Vi spiller hurtigt og med få touch, og vi løber mere og investerer mere end Brøndby. Jeg er meget tilfreds med kampens sidste 70 minutter, og drengene løftede sig virkelig efter nederlaget mod FC Nordsjælland, fortæller U17-cehftræner Dennis Ramonn Olsen.

For første gang i denne sæson vogtede Asger Svendsen, der har været ukampdygtig i flere måneder, målet, og han slap flot fra opgaven på et hold, der i øvrigt talte seks førsteårsspillere i startopstillingen.

U17 møder på lørdag Randers på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
Brøndby - AGF 2-5 (2-2)
1-0: Thomas Kristensen (12', selvmål)
1-1: Asker Beck (14')
2-1: Laurids Brandt Andersen (21')
2-2: Frederik Ihler (40', str.)
2-3: Alexander Laursen (54')
2-4: Frederik Ihler (67')
2-5: Jonas Yderholm (90')

AGF:
Asger Svendsen - Oliver Lund, Lukas Therkildsen, Thomas Kristensen, Victor Storgaard - Faysal Halimi, Daniel Jacobsen, Jacob Reus - Asker Beck (61: Marius Hausted), Frederik Ihler (73: Christian Mikkelsen), Alexander Laursen (61: Jonas Yderholm)

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet