U17 og U19 i nederlag til Nordsjælland

Af: BJ - 7. november 2018, kl. 11:27

Både U19 og U17 måtte i weekenden indkassere nederlag til FC Nordsjælland.

U19 måtte gå fra banen med et 0-2-nederlag i en kamp, hvor AGF-mandskabet havde chancerne til som minimum at få point. To gange prellede afslutninger af på overliggeren, og derudover blev tre-fire andre oplagte chancer ikke omsat til scoringer.

Cheftræner Fatah Abdirahman ærgrede sig over, at der ikke kom point ud af anstrengelserne, men erkendte samtidig at en tøvende start på kampen 

- De første 30 minutter er sløve fra vores side. Vi får slet ikke bragt den intensitet ind i spillet, som vi skal, og vi er ikke i stand til at beskytte hverken mellem- eller bagrum. 

- I det sidste kvarter af halvlegen bliver det bedre, og i de momenter, hvor vi lykkes med vores pres, kommer vi også til chancer. De første 20 minutter af anden halvleg trykker vi dem i bund og har flere store muligheder, men det er lidt vores lod i øjeblikket, at vi ikke får udnyttet vores chancer, og samtidig kommer modstanderne lidt for let til deres mål. Det, som Nordsjælland kom med, overraskede os ikke. De har fået et par afrikanske spillere, som gør, at de spiller lidt mere direkte. Det var vi opmærksomme på, men alligevel var det to bolde i dybden, der førte til deres mål. 

U19 har mulighed for at rejse sig i dag onsdag på udebane mod Brøndby.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - FC Nordsjælland 0-2 (0-1)
0-1: Chukwuemeka Paul Nnamani (6')
0-2: Chukwuemeka Paul Nnamani (66')

AGF:
Daniel Gadegaard -Magnus Anbo, Mikkel Møller Lassen, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen - Gustav Mogensen, Benjamin Hvidt (75: Jacob Trenskow), Søren Gustav Bugge Jepsen (46: Mads Bager), Albert Grønbæk Erlykke, Magnus Kaastrup - Alexander Ammitzbøll (75: Martinus Mandal)

--------------

U17 tabte pusten mod FCN

U17 mødte lørdag FC Nordsjælland og måtte også indkassere et nederlag. Set over hele kampen var det fair, at gæsterne løb med alle tre point, men nederlaget blev dog unødvendigt stort på grund af to FCN-scoringer i de døende sekunder.

Første halvleg var meget lige med få chancer i begge ender. Tættest på for AGF var Frederik Ihler, der måtte se et godt hovedstødsforsøg prelle af på overliggeren. Kort før pausefløjtet førte en FCN-solotur til en lidt for let scoring, og da gæsterne få minutter ind i anden halvleg udbyggede føringen på et lidt klodset begået straffespark, var AGF-drengene ikke i stand til at svare igen.

- Vi kan ikke sætte en finger på drengenes indstilling og attitude. Vi taber bare til et bedre fodboldhold, konstaterede U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen efter kampen.

U17 skal ligesom U19 i ilden i dag onsdag mod Brøndby på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - FC Nordsjælland 0-4
0-1: Andreas Bredahl (39')
0-2: Noah Crone (51')
0-3: Youcef Mokdad (88')
0-4: Valdemar Montell (89')

AGF:
Adi Saric - Oliver Lund, Daniel Jakobsen, Thomas Kristensen, Viktor Storgaard - Marius Hausted, Lukas Therkildsen, Faysal Halimi (61: Asker Beck), Jacob Reus (46: Christian Mikkelsen), Jonas Yderholm - Frederik Ihler (70: Oscar Artero)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet