U17 ramte ikke niveauet mod Randers

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 12. november 2018, kl. 10:00

Efter den flotte 5-2-sejr over Brøndby midt på ugen skulle U17 i ilden igen lørdag mod Randers. Præstationen i lokalopgøret nåede dog aldrig de samme højder.

Randers satte sig fysisk på kampen fra første dommerfløjt, og inden stadionuret havde rundet den halve time viste måltavlen 3-0. To af scoringerne faldt efter dødbolde, og AGF-defensiven havde i den indledende fase svært ved at modstå den fysik, som Randers kom med.

Mod halvlegens slutning kom der lidt mere snit over spillet, og en reducering af Frederik Ihler gav fornyet tro på tingene. Spillet så i denne periode fornuftigt ud, men stillingen ved pausen var dog 3-1.

Anden halvleg var en lige forestilling med spredte chancer i begge ender af banen. Midtvejs headede Frederik Ihler et indlæg på stolpen, men tættere på kom U17 ikke, og slutfacit blev en 3-1-sejr til Randers.

- Der var tænding til forskel. Vi lykkedes ikke med det, vi ville - og slet ikke med vores udtryk. I de første 30 minutter lignede vi ikke nogle, der var kommet ud af bussen, og inden vi havde set os om, var vi bagud 0-3. Herefter havde vi en god periode på 10 minutter i første halvleg, hvor vi også fik reduceret. I anden halvleg  var vi fint med, men det blev kun ved lige ved og næsten, og sejren til Randers var fortjent, fortæller U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen, der fremhæver Oliver Lund (billedet) for en god indsats.

Næste opgave for U17 er på lørdag, hvor OB er modstanderen på udebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
Randers - AGF 3-1 (3-1)
1-0: Sebastian Beraque Rasmussen (14')
2-0: Viktor Frandsen (23')
3-0: Sebastian Beraque Rasmussen (28')
3-1: Frederik Ihler (31')

AGF:
Asger Svendsen -Oliver Lund, Lukas Therkildsen (64: Marius Hausted), Thomas Kristensen, Victor Storgaard - Jacob Reus, Daniel Jacobsen (80: Christian Mikkelsen), Faysal Halimi - Asker Beck (46: Alexander Laursen), Frederik Ihler, Jonas Yderholm

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet