U17 tabte til OB

Af: BJ - 19. november 2018, kl. 22:17

U17 løb lørdag ind i et klart nederlag, da OB var modstanderen på udebane.

Fra kampens start tog et fysisk stærk OB-mandskab teten, og et ungt AGF-hold med ni førsteårs i truppen havde det svært i Ådalen.

Der skulle dog gå lige knap 40 minutter, før fynboernes overtag også resulterede i en scoring - sat ind direkte på frispark - og 1-0-føringen var også stillingen efter de første 45 minutter.

I anden halvleg fik OB for alvor hul på bylden, og det blev til yderligere fire scoringer.

Cheftræner Dennis Ramonn Olsen erkendte efter kampen, at hans mandskab på dagen havde mødt en bedre modstander.

- Vi blev most af et enormt fysisk stærkt OB hold, og kombineret med nogle meget uheldige individuelle fejl, havde vi en ekstrem svær dag i Ådalen. Desværre formåede vi slet ikke at angribe deres bagrum, hvor der lå gode muligheder, og i det hele taget havde vi vanskeligt ved at spille os ud af OB's pres. Det eneste positive, jeg tager med, er at vi endnu engang havde rigtigt mange førsteårs i spil, og jeg håber, at denne erfaring kommer til at gavne dem på sigt.

U17 slutter lørdag efterårssæsonen af, når topholdet Silkeborg er modstanderen på hjemmebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
OB - AGF 5-0 (1-0)
1-0: Mathias Brems (37')
2-0: Lasse Skøtt (52')
3-0: Valdemar Kwasniak (63')
4-0: Luca Kjerrumgaard (68')
5-0: Mikkel Stangerup (76')

AGF:
Villads Olesen - Oliver Lund, Thomas Kristensen, Daniel Jacobsen, Marius Hausted - Peter Rogers (55: Lukas Thierry Therkildsen), Jacob Reus, Faysal Halimi - Elias Jønson (46: Oscar Artero), Frederik Ihler (62: Asker Beck), Jonas Yderholm

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet