Varm op til traditionskamp i AL Bank Fanzonen

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Martin Castellano - 1. december 2018, kl. 8:23

Mandag mødes vi igen i AL Bank Fanzonen inden det traditionsrige opgør mod Vejle Boldklub.

Vi måtte igennem en lang landsholdspause i november, men nu kommer kampene som en pakkekalender. Allerede mandag er der en ny hjemmekamp i Ceres Park, hvor holdet skal revanchere sig efter sidste mandags nederlag til AC Horsens.

På mandag den 3.12 venter Vejle Boldklub i en traditionsrig kamp med meget på spil. Ikke bare gælder det sejren over de historiske rivaler sydfra. Det gælder også for holdet om at komme tilbage på sejrssporet og spillerne er klar til at give alt for få point på kontoen

Skærmbillede 2018-11-30 Kl . 11.18.45

Selv om det nu er blevet koldt i Aarhus og julen nærmer sig med hastige skridt, så skal vi ikke snydes for den sædvanlige gode optakt til en kamp i Ceres Park, hvor DMI varsler væsentligt bedre vejr og lunere temperaturer end sidste mandags kolde kamp.  Ja, helt op til 10 grader skulle der blive i Aarhus efter weekenden.Det kan man få glæde af i AL Bank Fanzonen. Vi slår dørene op kl. 17.30 til en særlig efterårs-fanzone, hvor vi har sat et stort telt op, der byder indenfor til lidt varmere kamphygge- og optakt. 
Teltet havde premiere i mandags og blev en stor succes med en hyggelig optakt til kampen. 


I AL Bank Fanzonen serverer jæger-te og andre varme drikke, så stemningen kan forblive varm inden kampstart kl. 19.

Skærmbillede 2018-11-30 Kl . 11.18.34

Er du betalt sæsonkortholder i AGF, så husk muligheden for at få fat i en rigtig lækker AGF-vinterjakke som du har chancen for, hvis du kommer til kampen. Sammen med Arbejdernes Landsbank har vi sat 500 på højkant.  Læs mere om det her.Endelig er det også værd at huske for AGF+ medlemmer, at man jo nu får gratis kaffe og et varmt tæppe - en fordel, der nok er værd at udnytte i denne tid. Er du ikke medlem af AGF+, så læs mere om fordelsklubben her.  


Billet til AGF vs.Vejle Boldklub findes her >>>>

Vi ses i AL Bank Fanzonen på mandag!

Skærmbillede 2018-11-30 Kl . 11.18.53

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet