Waoo ny hovedsponsor for AGF Esport

Af: SHC - 5. november 2018, kl. 12:39

Når AGF Esport i aften tager hul på den nye eSuperliga, bliver det med Waoo som ny hovedsponsor. Samtidig har AGF Esport også fået en ny tøjpartner i skikkelse af det lokale brand, RVLT Revolution.

I aften begynder den nye eSuperliga. Her møder AGF Esport Randers FC i den nye FIFA-liga.

Samtidig med premieren på den nye eSuperliga kan AGF Esport i dag også præsentere to nye samarbejdspartnere.

Først og fremmest Waoo, der er AGF Esports første hovedsponsor og dermed skriver historie som den første hovedsponsor for AGF Esport, der blev skabt for under et år siden i samarbejde med den århusianske software-virksomhed Systematic og AGF.

Med det nye samarbejde vil både CS:GO og FIFA holdene fra AGF Esport fremover spille med Waoo på skulderne som et synligt bevis på det nye samarbejde. Dermed altså også FIFA-holdet i aften i premierekampen mod Randers FC.

- AGF Esport dyrker en tankegang om det hele menneske og insisterer på at skabe et godt miljø for de unge talenter på holdet. Den tankegang bakker vi helhjertet op og vi ser frem til støtte spillerne og selvfølgelig også se dem præstere i de kommende år, siger adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard.

Besøg Waoo her. 

P1010568 (1)

RVLT Revolution
I aften kan AGF Esport også præsentere en ny trøje og et samarbejde med århusianske RVLT Revolution, der er AGF Esports første beklædningsparter.

Siden sin start i 1995 har RVLT Revolution vokset fra at være et mindre t-shirt brand til at være et anerkendt street-fashion brand med kunder over hele verden. Nu skaber RVLT så en lille revolution hos AGF Esport, når spillere og leder fremover bliver i klædt tøj fra det århusianske brand.

- Vi synes, at det projekt, som AGF Esport har præsenteret for os, er så spændende og så relevant for os og Aarhus, at vi hurtigt kunne se os selv som en del af det. Og AGF Esport og RVLT har et værdifællesskab, der betyder, at samarbejdet giver god mening for os begge, siger Christian Katballe, der er stifter og partner i RVLT.

Aftalen mellem AGF Esport og RVLT betyder, at AGF Esports hold i både CS:GO og FIFA fremover vil optræde i tøj fra RVLT - både på og væk fra skærmene.

Besøg RVLT her.

P1010511_esport _hold _rettet _billede

AGF Esport er skabt i fællesskab mellem Systematic og AGF og blev lanceret i januar 2018. AGF Esport har et CS:GO hold og et FIFA hold. Sidstnævnte deltager i den nye eSuperliga, der har premiere i dag - mandag den 5. november, hvor AGF Esport møder Randers FC.

Læs mere om samarbejdet med både Waoo og RVLT på AGFEsport.gg

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet