AART architects øger sit engagement i AGF

Af: SHC - 12. oktober 2018, kl. 11:33

AART architects er ny Guldpartner i AGF.

Et af byens markante arkitektfirmaer og AGF udvider nu samarbejdet, når AART architects går fra at være såkaldt bronzepartner i AGF til at blive guldpartner, der er det næsthøjeste partnerniveau i AGF.

Det øget engagement kommer efter AART architects har været bronzepartner i AGF i fire år.

- Vi skaber bygninger og byrum med potentialet til at forandre og forbedre, hvordan vi alle lever, lærer og arbejder, og derfor vil vi også gerne bakke op om det ambitiøse projekt, AGF er i gang med i forhold til klubbens udvikling og sportslige ambitioner. AGF er vigtig for Aarhus, hvor vi som arkitektfirma også har en rolle at spille i byens udvikling, og vi er overbevist om, at et stærkt AGF også er med til at styrke byen. Og vi har været rigtig glade for vores samarbejde indtil nu, så vi glæder os til at bidrage til AGF's fortsatte udvikling, siger Anders Strange, der er partner i AART architects, der blev etableret i 2000. Siden er virksomheden vokset til 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo, hvorfra de skaber bygninger og byrum, som gennem årene er blevet hædret verden over.

AGF's nye klubhus
I Aarhus står AART architects blandt andet bag Universitetsbyen, Campus Katrinebjerg, Nicolinehus, Pakhusene og ikke mindst AGF's nye klubhus på Fredensvang. Dermed slår det nye samarbejde en fin tråd til AGF og AART architects samarbejde de sidste fire år.

- Vi er drevet af at skabe arkitektonisk markante projekter, der giver en rigere oplevelse af stedet, omgivelserne og mødet mellem mennesker - og det er vi lykkes med på Fredensvang til gavn for Superliga-truppen og alle de andre, der bruger det historiske træningsanlæg. Og det er en stor glæde at se, hvordan det nye klubhus er blevet taget i brug og nu fungerer rigtig godt for alle, der bruger det, siger Anders Strange.

- Vi har gennem længere tid haft et rigtig godt samarbejde med AART architects, der kulminerede med skabelsen af det nye klubhus. Og det er naturligvis en stor tilfredsstillelse, at vi nu kan fortsætte samarbejdet på et så højt partnerniveau. Vi er stadig i mange henseender i gang med at bygge et nyt og stærkere AGF op. Derfor giver det rigtig god mening, at et af byens største arkitektfirmaer har lyst til at fortsætte rejsen sammen med os, og vi ser meget frem til det kommende samarbejde, siger salgschef i AGF, Torben Nygaard.

Læs mere om AART architects på aart.dk