AGF Esport med i ny eSuperliga

Af: SHC - 9. oktober 2018, kl. 12:40

AGF er med i ny dansk FIFA-satsning, hvor Lars Korreborg bliver frontfigur for AGF Esport i eSuperligaen.

AGF skal i fremtiden ikke kun konkurrere med Superliga-kollegaerne på grønsværen. Nu skal der også dystes mod Brøndby IF, Randers FC, AaB og alle de andre fodboldklubber i en ny dansk FIFA-turnering under navnet eSuperliga, der i dag er blevet præsenteret ved et pressemøde i Carlsberg Byen i København.
 
AGF bliver repræsenteret i den nye liga med AGF Esport, som AGF i samarbejde med Systematic lancerede i januar i år.

AGF Esport består af en FIFA-afdeling og en CS:GO afdeling, og dermed indtræder AGF i den nye eSuperliga med et meget konkurrence-dygtigt FIFA-hold. AGF Esport råder således både over spillere, der allerede nu hører hjemme i toppen i Danmark eller er ganske talentfulde og på vej frem. AGF Esports bedste FIFA-spiller er således Lars "PrimeTurbo" Korreborg, der i øjeblikket er nr. fem på den danske FIFA rangliste, mens det unge talent Niklas Jakobsen på kun 16 år også kommer til at spille i eSuperligaen. Niklas er relativ ny på FIFA-scenen, men er allerede nr. 36 på den danske rangliste. 

Og spillerne ser frem til at repræsentere AGF Esport i den nye eSuperliga. 
 
- Det er et spændende initiativ og vi glæder os meget til at komme ud og spille. Vi repræsenterer jo i forvejen AGF, så nu, hvor vi skal spille mod andre danske Superligahold, giver det jo blot endnu mere til klubfølelsen og stoltheden, siger Lars Korreborg, der er spillende træner hos AGF Esport. 

39569809_1179023578916889_2543310922080845824_n

(FIFA spiller Lars Korreborg - i midten - glæder sig til den nye eSuperliga) 

Den nye eSuperliga starter den 5. november og der dystes i EA SPORTS FIFA 19, hvor turneringen er en del af The Official League Qualifying events i EA SPORTS FIFA 19 Global Series. Klubberne spiller om en præmiepulje på 365.000 kr., hvilket gør det til den turnering i Danmark, der har den største præmiepulje nogensinde. 

eSuperliga får hjemmebane på streamingplatformen Dplay, mens de største kampe også vises på Canal 9, der fra uge 45 blænder op for den nye turnering. 

- Vi glæder os over den nye eSuperliga, der vil være med til at udbrede esport til endnu flere mennesker. Med AGF Esport og et talentfuld FIFA-hold er vi godt forberedte til at deltage, og vi ser frem til at bidrage og forhåbentlig også til at konkurrere med i toppen af den nye liga. Vi har i hvert fald et FIFA-hold i AGF Esport, der er sammenspillet og som er fuld af talent, men også har god erfaring. Så vi går fortrøstningsfuld ind til den nye turnering, hvor vi har ambitioner om at blande os i toppen allerede fra den første sæson, siger Dan Jessen, direktør for AGF Esport. 
 
eSuperligaen er skabt i samarbejde mellem Dreamhack, Superligaen og Discovery Networks Danmark. 

43226040_2171845453140202_1996119186488688640_n

Følg den nye FIFA-liga på Facebook her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet