AGF-fans tilbage bag målet mod FC København

Af: SHC / Foto: Getty Images - 8. oktober 2018, kl. 14:26

Når AGF sidst i oktober skal til Telia Parken for at møde FC København bliver det med AGF’s tilhængere tilbage bag målet og ikke på det sædvanlige udebaneafsnit. Flytningen til DFDS-Tribunen bag målet markeres samtidig af Arbejdernes Landsbank i København og Aarhus.

Der er et stykke tid til, at vi skal møde FC København i Telia Parken. Men de AGF'ere, der planlægger at tage til hovedstaden den 28. oktober for at støtte holdet kan godt begynde at glæde sig.

For de får nu mulighed for at få at indtage det "gamle" udebaneafsnit bag det ene mål og dermed få opfyldt et varmt ønske om ikke at være i Telia Parkens normale udebaneafsnit på øvre A, men derimod på DFSD-Tribunen bag målet (D1-D3)

Flytningen er kommet i stand fordi AGF udløser en aftale med FC København om, at udebanefans bliver placeret bag målet, hvis der bliver solgt mindst 400 billetter til de medrejsende fans i Telia Parken.

Det er et mål som Arbejdernes Landsbank bakker op om ved på forhånd at sikre sig en god portion billetter til AGF's fans. Derfor ligger det allerede nu fast i god tid før kampen, at ende-tribunen bliver åben for AGF'erne til kampen den 28. oktober.
 

- Det er altid et stort opgør, når vi møder FC København i Telia Parken og vi skal vise, at vi kan skabe en fantastisk kulisse ligegyldigt, hvor i landet vi er. Derfor håber vi, at se så mange AGF'ere som muligt - fra Aarhus såvel som fra København - på udebaneafsnittet bag målet, siger Anders Elbæk, der er SLO og Fankoordinator i AGF. Hent en billet i banken

I forbindelse med kampen kan et begrænset antal fans afhente billet til kampen mod FC København i Arbejdernes Landsbank helt nye bankfilial, AL² på Nørreport, samt i Arbejdernes Landsbanks filial på M.P. Bruuns Gade i Aarhus. Man kan maksimalt reservere to billetter pr. person via dette link.

Da der er et begrænset antal billetter gælder princippet om først til mølle. 

Senest AGF var i Telia Parken skabte tusindvis af AGF'ere bag målet en fantastisk kulisse til Superligaens Europa Playoff finale. Den 28. oktober vender fansene altså tilbage på DFDS Tribunen bag målet. Billetsalget til kampen er startet og her kan man købe til DFDS-Tribunen i Telia Parken, hvor AGF's fans altså vil opholde sig den 28. oktober, hvor kampen starter kl. 16.00. Find din billet her >>>>

Getty Images -962456054 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet