AGF spiller lige nu testkamp mod HSV

Af: FS - 11. oktober 2018, kl. 14:49

Landsholdspausen kan være en lang periode uden kampe. Derfor har AGF indlagt en testkamp, der finder sted lige nu - torsdag eftermiddag. Og endnu en gang møder vi den tyske storklub, Hamburger SV, der har revanche til gode fra et testmøde i sommerens opstart.

Kl. 15 i dag møder AGF den tyske klub Hamburger SV i en testkamp på tyskernes træningsanlæg i Hamborg. Kampen ligger i en periode, hvor Superligatruppen har kampfri i et par uger og er en gentagelse af en testkamp fra sommerens opstartsprogram.

Som den gang har det også været nødvendigt, at holde kampen hemmelig i denne omgang, da Hamburger SV ikke har ønsket kampen blev åbnet for offentligheden.

- Ligesom sidst, vi mødte Hamburg SV tilbage i sommeropstarten, har de bedt os om ikke at omtale kampen på forhånd. Deres erfaring er, at der kommer for mange lokale fans til, at de kan håndtere det på deres træningsanlæg. Og det respekterer vi naturligvis endnu en gang, fortæller kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

Tilbage i sommeren mødte vi som nævnt også Hamburg SV i en testkamp, hvor det blev til en flot 5-1 sejr til AGF.

Hør cheftræner David Nielsen herunder fortælle mere om baggrunden for dagens testkamp.

Dagens kamp i Hamburg livestreames desværre ikke. AGF dækker dog kampen på Twitter, ligesom der er mere fra testkampen her på AGF.dk og AGF TV senere i dag.

Husk AGF's næste kamp, der er den jyske klassiker mod AaB. Det er i Ceres Park søndag den 21. oktober kl. 18. Billetter findes her >>>>

Skærmbillede 2018-07-06 Kl . 18.23.15 (1)

(Kanstrup og Backmann havde fint styr på tyskerne seneste vi mødte HSV i sommerens opstartsprogram. I dag får tyskerne mulighed for revance)