Amini og Stage tilbage på Fredensvang

Af: THC / Foto: FS - 17. oktober 2018, kl. 14:32

Efter landsholdstjeneste var Mustafa Amini og Jens Stage i dag med til træning på Fredensvang. Amini kom tilbage fra Kuwait i går aftes, mens Jens Stage, så sent som i aftes var i aktion for U21-landsholdet.

Til trods for lange rejser og kamp tirsdag aften var Mustafa Amini og Jens Stage allerede i dag at finde på Fredensvang til dagens træning.

Begge har været afsted på landsholdstjeneste hos Australien og det danske U21-landshold og har haft gode oplevelser med deres respektive landshold.

P1010038 (1) 

Amini fik godt og vel et kvarters spilletid i Australiens 4-0 sejr over Kuwait, og det glædede ham at kunne skrive endnu en landskamp på CV'et.

- Det var godt at være afsted. Det var en god oplevelse. Jeg spillede min tredje landskamp, og det går rigtig godt med den nye træner, så det er rigtig positivt, siger Amini, der - trods en lang rejse og sen hjemkomst til Danmark i aftes - var glad for at se Fredensvang igen. 

- Sådan er det at være professionel fodboldspiller. Jeg ankom i går aftes, og så er jeg ude at træne med drengene igen i dag, sådan er det i landsholdspausen. Men jeg er super glad for det, og nu ser jeg bare frem til kampen på søndag, sagde australieren efter dagens træning. 

Selvom Jens Stage var i aktion, da U21 landsholdet kvalificeres sig til EM, så sent som i går aftes, var midtbane-motoren i aktion igen i dag til dagens træning. Jens Stage var stolt over sin debut. 

- Det var selvfølgelig rigtig stort. Først og fremmest var det rigtig fedt, at vi kvalificerede os til EM, som var det helt store mål, og at jeg så kunne få lov til at komme med på rejsen, er jo bare fedt. Det har været rigtig spændende at være med og, at jeg så kommer ind og får debut er jo bare prikken over i'et, lødt det fra Stage. 

Jens Stage og Mustafa Amini er dermed klar til at indgå i forberedelserne frem mod den jyske klassiker på søndag, når AGF hjemme tager mod AaB. 

Har du ikke fået billet til kampen endnu - Kan du købe dem her ->>>

Kampen fløjtes i gang kl. 18 og AL fanzonen vil være åben fra kl. 16:30 med masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet