Lyngby Entreprise og AGF udvider samarbejdet

Af: THC - 31. oktober 2018, kl. 14:17

Byggefirmaet Lyngby Entreprise A/S opgraderer deres engagement i AGF til nu at være bronzepartner.

Et godt fundament er essentielt for en bygning - det ved man i Lyngby Entreprise A/S. Sådan er det også for et samarbejde, der skal bygge på et godt fundament. 

Gennem flere år har fundamentet mellem Lyngby Entreprise og AGF's samarbejde været et erhvervspartnerskab. Men nu bygger Lyngby Entreprise til og opgraderer til nu at være såkaldt Bronzepartner i AGF.

Partner og ingeniør Ole Hald fortæller at virksomheden har været glade for deres tid som erhvervssponsor og derfor nu øger engagementet i AGF for at få endnu mere ud af samarbejdet med AGF. 

- Vi har været rigtig glade for arrangementerne og det set-up, der møder os til hjemmekampe i Ceres Park. Det giver rigtig gode muligheder for at møde nye forretningspartnere i AGF netværket og vi er ser frem til at benytte de øgede muligheder som ny bronzepartner, siger Ole Hald fra Lyngby Entreprise A/S. 

Og overordnet ser virksomheden nu frem til i endnu højere grad at gøre brug af netværket i og omkring AGF. 

- Vi har valgt at udvide vores sponsorat, da vi ønsker at gøre brug af det store netværk, som AGF besidder - det håber vi på at få meget ud af, tilføjer Ole Hald.

Lyngby Entreprise A/S har til dagligt base i Brabrand og gør sig inden for boligbyggeri, butiksbyggeri, erhvervsbyggeri og renovering i hele landet. Virksomheden er stiftet i 2008 og ejes i dag af partnerne Thomas Lund og Ole Hald.

Både ledelsen og medarbejderne har lang erfaring fra branchen. Derudover har Lyngby Entreprise fokus på at opbygge stærke relationer gennem byggeri af højeste kvalitet. 

Nogle af de seneste projekter, der har glæde af ekspertisen fra Lyngby Entreprise er blandt andet en renovering af Marselisborghallen i Aarhus og ombygninger og udvidelser ved Sønderhøj i Viby. 

Læs mere om Lyngby Entreprise A/S her

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet