Clearwater International øger samarbejdet med AGF

Af: JR - 25. oktober 2018, kl. 14:38

Clearwater International opgraderer sit engagement i AGF til nu at blive bronzepartner.

Finanshuset Clearwater International har i en periode været erhvervssponsor i AGF. Det er gået så godt, at virksomheden nu øger sit engagement i AGF og opgraderer til at blive såkaldt bronzepartner.

Clearwater international er blandt Europas førende rådgivere ved køb og salg af virksomheder og har over 200 medarbejdere fordelt i syv lande. I Danmark har virksomheden kontorer i København og i Aarhus.

Lars Rau Jacobsen, der er partner i Clearwater international, fortæller om baggrunden for skiftet fra erhvervs- til bronzepartner i AGF:

- Vi går fra at være erhvervssponsorere til bronzepartnere, da vi dermed kan få endnu mere glæde af de arrangementer og aktiviteter, der er hos AGF. Samtidig vil vi også gerne støtte op, om den positive udvikling klubben er inde i. Men vi bruger også meget aktivt vores samarbejde med AGF overfor kunder og netværk, og ville derfor også gerne opgradere hospitality-delen. Og da vi har haft gode erfaringer med at være sponsorer i AGF, så lå det egentlig lige for at opgradere sponsoratet, siger Lars Rau Jacobsen.

Også hjerteblod
Clearwater International ønsker især at gøre brug af faciliteterne i forbindelse med kampe og de ydelser AGF's partnere oplever til kampe i Ceres Park.

- Rent erhvervsmæssigt så er samarbejdet med AGF noget, vi bruger aktivt til at pleje vores netværk og tage vores kunder med ud til arrangementer ude på Ceres Park, og dér har AGF nogle rigtig gode faciliteter, som vi gerne vil gøre brug af, siger Lars Rau Jacobsen, der tilføjer, at der også er noget aarhusiansk hjerteblod med i beslutningen om at samarbejde med byens hold.

- Vi er en del af en international organisation, men den danske del af virksomheden er startet i Aarhus, og vi er flere i organisationen, der er opvokset i byen og har fulgt holdet gennem mange år, så det betyder selvfølgelig en del at kunne støtte den lokale klub. Og nu glæder vi os til det udvidede samarbejde med AGF, siger Lars Rau Jacobsen.

Clearwater international har i alt 33 ansatte i Danmark og har gennem de seneste 10 år været ansvarlige for over 1400 transaktioner på globalt plan, hvoraf hovedparten har haft en transaktionsværdi på mellem 10 og 200 millioner euro. Læs mere om virksomheden her >>>