D-A-D vender tilbage til Ceres Arena

Af: SHC / Foto: Beatbox - 8. oktober 2018, kl. 10:02

Efter syv års pause er D-A-D til foråret klar med et nyt album. Og som det første sted i landet kommer det ikoniske danske rockorkester forbi Aarhus og Ceres Arena.

Der er sket meget siden 1984 - verden er blevet digital og mindre, men måske også mere kompliceret. Men én ting har været konstant - det danske rockorkester D-A-D, der i år kan fejre sin 34 års fødselsdag.

Til foråret kommer der så nyt musik fra D-A-D for første gang siden deres seneste album fra 2011. Så længe er der aldrig gået mellem nye albums fra D-A-D før. Det er derfor med stor forventning, at bandet til foråret spiller koncert i Ceres Arena fredag den 5. april 2019. 

Dermed vender D-A-D tilbage til Aarhus og det østjyske efter sommerens forrygende og roste koncerter på Grøn og Smukfest.

Til april kan man altså igen opleve D-A-D, når de som det eneste sted i Jylland spiller koncert i Ceres Arena. Ifølge bandet selv har de vasket tavlen ren og vil til koncerten præsentere et helt nyt sceneshow - skræddersyet til lejligheden. Så der bliver nok at glæde sig til. 

- Det er snart ti år siden, at D-A-D sidst spillede i Ceres Arena, så vi glæder os meget til at få dem tilbage og vi er stolte af, at de starter deres shows med deres nye album her hos i Aarhus. Det har altid været nogle forrygende koncerter, når D-A-D har spillet i Ceres Arena og det bliver det også til næste år, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.  

Billetsalget til koncerten i Ceres Arena den 5. april 2019 starter hos Billetlugen på onsdag den 10. oktober kl. 10

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet